ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η BAT Hellas πραγματοποίησε το λαμπερό event ‘Reveal your sense’ powered by glo!

Με moto 'make it your own way', η βραδιά αποτέλεσε μια glorious εμπειρία!

Neopolis Team

8 Δεκεμβρίου, 2023

Στο πλαίσιο της ενέργειας ‘my glorious Moments’ που αναδεικνύει τις glorious στιγμές που δημιουργούμε καθημερινά, πραγματοποιήθηκε στο Art Factory ένα μοναδικό event με εκλεκτούς καλεσμένους και πολλά happenings. Επαναπροσδιορίζοντας τη σημασία της λέξης glorious, δίνουμε αξία στις στιγμές που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυνατοί και ελεύθεροι κάνοντάς το moto ‘make it your own way’.

Η ενέργεια του ‘my glorious Moments’ κορυφώθηκε σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Με slogan ‘reveal your senses’, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα μοναδικό show. Κατά τη διάρκεια του event, πραγματοποιήθηκαν τρία laser shows εμπνευσμένα από τη χρωματική παλέτα των προϊόντων glo. Παράλληλα, επαγγελματίες χορευτές με στολές από καθρέφτη πλαισίωναν το φαντασμαγορικό show με μια glorious χορογραφία.

Στα decks, φιλοξενήθηκαν μουσικοί παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού En Lefko που έδιναν το tempo καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς παίζοντας μουσική που ξεσήκωσε και άνεδειξε τα happenings.

Όσοι παρευρέθηκαν στο event είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια glorious εμπειρία, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν. Ανάμεσά τους, γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μόδας όπως οι Μαρία Σολωμού, Γιώργος Καράβας, Δημήτρης Μακαλιάς και Ευαγγελία Συριοπούλου. Τις εντυπώσεις έκλεψε το ειδικά σχεδιασμένο Corner που έδωσε στους καλεσμένους την ευκαιρία να απαθανατίσουν την όμορφη βραδιά με τη δημιουργία videos στα χρώματα του glo.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET