ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Η άβολη στιγμή όπου κολλητοί διαβάζουν τα μηνύματα που στέλνουν στις κοπέλες, οι φίλοι τους!

Γράφει η Ειρήνη Χιονά Κατά γενική ομολογία οι αντροπαρέες έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης από τις γυναίκες. Συνήθως οι άντρες είναι πολύ πιο χαλαροί, κάφροι και δεν βάζουν φραγμό στα πειράγματα μεταξύ τους! Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε δεσμευμένους κολλητούς (άλλοι στα σορόπια και άλλοι σε μόνιμη σχέση) που έχουν κληθεί να διαβάσουν ο ένας […]

Default avatar

Guest Author

22 Ιανουαρίου, 2016

Γράφει η Ειρήνη Χιονά

Κατά γενική ομολογία οι αντροπαρέες έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης από τις γυναίκες. Συνήθως οι άντρες είναι πολύ πιο χαλαροί, κάφροι και δεν βάζουν φραγμό στα πειράγματα μεταξύ τους! Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε δεσμευμένους κολλητούς (άλλοι στα σορόπια και άλλοι σε μόνιμη σχέση) που έχουν κληθεί να διαβάσουν ο ένας στον άλλον τα μηνύματα που στέλνουν στις κοπέλες τους!

Το βίντεο είναι άκρως ξεκαρδιστικό και οι πρωταγωνιστές μας, είχαν την ευκαιρία να μάθουν μια διαφορετική πλευρά των κολλητών τους! Όπως θα δείτε έχουμε ποικίλες αντιδράσεις, μερικοί λιώνουν στα γέλια και άλλοι βρίσκουν προβλέψιμο τον τρόπο πεσίματος του φίλου τους.

Αν αγαπημένο αντρικό κοινό, πιστεύετε ότι οι νόμοι της φύσης δεν θα αγγίζουν και είστε οι τέλειοι μεσογειακοί εραστές, δείτε ότι υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να επικοινωνήσετε με το άλλο σας μισό! Εδώ ο γραπτός λόγος παίρνει φωτιά και το βίντεο θα σας βοηθήσει να ανέβετε κατηγορία 😉 !

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET