ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Eπιστρέφει δυναμικά η Άννα Βίσση στο «Hotel Ερμού»!

H βασίλισσα της ελληνικής μουσικής σκηνής, Άννα Βίσση, επιστρέφει δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα και αναμένεται να ταράξει τα νερά της αθηναϊκής διασκέδασης. Εκρητική και έντονα ανατρεπτική όπως πάντα πειραματίζεται και τολμάει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό αλλά και ιδιαίτερα προσεγμένο show. Ο χωρός που θα μπορούσε να στεγασθεί όλο αυτό το καλλιτεχνικό υπερθέαμα δεν είναι άλλος […]

Default avatar

Guest Author

2 Δεκεμβρίου, 2016

H βασίλισσα της ελληνικής μουσικής σκηνής, Άννα Βίσση, επιστρέφει δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα και αναμένεται να ταράξει τα νερά της αθηναϊκής διασκέδασης. Εκρητική και έντονα ανατρεπτική όπως πάντα πειραματίζεται και τολμάει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό αλλά και ιδιαίτερα προσεγμένο show.

Ο χωρός που θα μπορούσε να στεγασθεί όλο αυτό το καλλιτεχνικό υπερθέαμα δεν είναι άλλος από το «Ηotel Ερμού» ένα live stage glossy rock ύφους που η ίδια η τραγουδίστρια επέλεξε. Η Άννα Βίσση θεώρεισαι, όπως δήλωσε και η ίδια, πως μόνο μέσα από έναν τέτοιο χώρο θα μπορούσε να μεταδώσει την ενέργεια του θέλει στο κόσμο ενώ με αυτήν της την επιλογή δείχνει παράλληλα και την ηχηρή αποστροφή της από τα μπουζάκια. Επισημάνει μάλιστα, πως μέσα από πιο μικρούς και πιο οικείους χώρους όπως το «Hotel Ερμού» αυξάνεται η αμεσότητα και αναπτύσσεται πιο εύκολα η αλληλεπίδραση με το κοινό της και τους φανατικούς της θαυμαστές που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

anna-vissi

 

Το «Hotel Ερμού» έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και η μία και μοναδική Άννα παρόλο που αποφεύγει τις συνεντεύξεις και τις εκτενείς δηλώσεις, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία που νιώθει.

Συνολικά, πρέπει να σημειωθεί πως η Άννα Βίσση σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της έχει παρουσιαστεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ως το κακό παιδί που δημιουργεί εντάσεις και καβγάδες. Παρόλα αυτά, δεν πτοείται από τα κακόβουλα σχόλια και συνεχίζει να παρουσιάζει στον κόσμο και τους θαυμαστές της το πραγματικό της εαυτό και αυτός δεν είναι άλλος από μία γυναίκα με πάθος και ερωτισμό, μία τραγουδίστρια με βαριά καριέρα και μία αντισυμβατική αλλά συνάμα στοργική μητέρα και γιαγιά, πλέον. 

Μην χάσει κανείς λοιπόν την Άννα και τις μουσικές εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει!

 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κερασμένη… βίδα στη σαλάτα του βρήκε φοιτητής από τη Λέσχη του Πολυτεχνείου Κρήτης!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET