Είναι viral

Η Airbnb ψάχνει άτομα να δουλέψουν για 2 μήνες στις Μπαχάμες, πότε φεύγουμε είπαμε;

Aν είσαι σπίτι, τότε ετοιμάσου για... Μπαχάμες!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

17 Φεβρουαρίου, 2020

Ήρθε η στιγμή, ύστερα από μια απεχθής, επονείδιστη και μη βιώσιμη περίοδο, ναι στην εξεταστική αναφέρομαι, να δεις τον κόσμο με μια άλλη ματιά και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Το κοντινό μέλλον να τονίσω. Γιατί η Airbnb, την οποία ούτως ή άλλως έχουμε συνδέσει με διακοπές, χαλάρωση και ωραίες στιγμές, έρχεται να βάλει το χεράκι της στην αποτοξίνωσή σου από το άγχος και το μεταμεσονύχτιο διάβασμα και μάλιστα σύντομα.

Αρκεί να σταθείς τυχερός και να είσαι εσύ ένας από τους 5 που θα επιλέξει για τον σκοπό της.

Για να μην τα πολυλογώ όμως, συγκεκριμένα η Airbnb, σε συνεργασία με την MKO Bahamas National Trust, αναζητά 5 άτομα που θα ταξιδέψουν μέχρι τις εξωτικές Μπαχάμες, θα ζήσουν μια μοναδική οικολογική εμπειρία και θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκαλέσει οι κυκλώνες, καθώς και στη δυναμική επιστροφή του τόπου στον τουρισμό.

https://www.instagram.com/p/B8hDHSIH-Is/

Και μην αγχώνεσαι για βαριές δουλειές, περισσότερο σαν τουρίστας θα τα περάσεις. Στο πρόγραμμα των επιλεχθέντων θα περιλαμβάνονται διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως η παρακολούθηση παραδοσιακών πρακτικών στον τομέα της γεωργίας, του ηθικού ψαρέματος, καθώς και της αναγέννησης κοραλλιογενών υφάλων.

Όλα αυτά, τους μήνες Απρίλιο-Μάιο, που αποτελούν την καλύτερη περίοδο για διαμονή σε έναν τέτοιο προορισμό.

Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι ένας εκ των τυχερών, το δίμηνο αυτό θα ταξιδέψεις στα νησιά Άντρος, Εξούμα και Ελεύθερα, όπου και στους τρεις αυτούς προορισμούς, η δουλειά που θα σου ανατεθεί θα είναι περιβαλλοντικής φύσεως. Αν δηλαδή ενδιαφέρεσαι για το μέλλον του πλανήτη και σε ανησυχούν οι εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών λίγο παραπάνω, τότε η φάση σου ταιριάζει γάντι. Και διακοπές σε εξωτικά νησιά θα κάνεις και θα συνδράμεις σε έναν ιερό σκοπό που υποστηρίζεις!

https://www.instagram.com/p/B8enV71HiUb/

«Καθώς οι Μπαχάμες ανοικοδομούνται, είναι προνόμιο να δουλεύουμε μαζί με την BNT, για να στηρίξουμε και να στρέψουμε την προσοχή σε ένα έθνος, η οικονομία του οποίου βασίζεται στον τουρισμό.», σημειώνει ο ανώτατος αντιπρόεδρος της διεθνούς πολιτικής και επικοινωνίας της Airbnb. Είναι η ευκαιρία σου λοιπόν να βοηθήσεις κι εσύ σ’ αυτόν τον σκοπό και να βγάλεις παράλληλα το κατιτίς σου. Δε σε χάλασε καθόλου!

Για να αφήσεις βέβαια την τύχη σου να δουλέψει, πρέπει πρώτα να κάνεις και την αίτηση. Βασική προϋπόθεση να είσαι άνω των 18 ετών να σημειώσουμε. Εφόσον είσαι λοιπόν, μη χάνεις χρόνο και μπες εδώ. Καλή τύχη!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Το Νερό μας σέβεται»: Μια 360˚καμπάνια-μανιφέστο για το Νερό και τον Άνθρωπο από το ZΑΓΟΡΙ!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H ΑΜΣΤΕΛ στηρίζει νέους μουσικούς με τη διασκευή του εμβληματικού «Ζεϊμπέκικου»!

Είναι viral

Τύπισσα μπουχτισμένη με τις σχέσεις, έφτιαξε τον ιδανικό άντρα με AI και τον παντρεύτηκε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET