ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αυτή είναι η 19χρονη που έχει το πιο βρώμικο σπίτι, στην ιστορία των φοιτητικών σπιτιών!

Θυμάστε εκείνη την εκπομπούλα “How Clean Is Your House?” που έχει προβληθεί και στην ελληνική τηλεόραση (στον ΣΚΑΪ, νομίζω); Αυτή ήταν η πρώτη μας επαφή με το …ταλέντο των Βρετανών στο συγύρισμα και την καθαριότητα των σπιτιών τους. Αυτό που δεν είχαμε δει ποτέ, ήταν η κατάσταση των φοιτητικών διαμερισμάτων εκεί ψηλά, στην Αγγλία. Ευτυχώς, ήρθε […]

Θυμάστε εκείνη την εκπομπούλα “How Clean Is Your House?” που έχει προβληθεί και στην ελληνική τηλεόραση (στον ΣΚΑΪ, νομίζω); Αυτή ήταν η πρώτη μας επαφή με το …ταλέντο των Βρετανών στο συγύρισμα και την καθαριότητα των σπιτιών τους. Αυτό που δεν είχαμε δει ποτέ, ήταν η κατάσταση των φοιτητικών διαμερισμάτων εκεί ψηλά, στην Αγγλία.

Ευτυχώς, ήρθε ο διαγωνισμός για «το πιο βρώμικο φοιτητικό σπίτι» και μας λύθηκε και η τελευταία απορία. Και πώς να μη μας λυθεί άλλωστε, όταν η …φωλίτσα της μεγάλης νικήτριας, Brittani Cooper, μοιάζει κάπως έτσι:

Όσοι έχετε μείνει μόνοι κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σας ζωής, μακριά από την ασφάλεια καθαριότητας του πατρικού σας, ξέρετε πόσο βαρετό είναι να συμμαζεύεις μετά από οποιαδήποτε δραστηριότητά σου. Και δωσ’ του πλύσιμο πιάτων κάθε μεσημέρι και βράδυ, φτου κι απ’ την αρχή με τη σκούπα και το σφουγγάρισμα και φυσικά το τρίπτυχο της κόλασης: πλυντήριο, άπλωμα, σίδερο.

Από ένα σημείο και μετά, σκέφτεσαι να καλέσεις τα φιλαράκια σου σπίτι για ταινία και παρτάκι και το μετανιώνεις απλά και μόνο γιατί βαριέσαι την όλη διαδικασία που ακολουθεί.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτεται και η ηρωίδα μας και σου λέει δε βαριέσαι; Αφού το νοικιάζω που το νοικιάζω και φεύγω όποτε θέλω, ποιος ο λόγος να βασανίζομαι μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει;

Η 19χρονη Brittani Cooper πάντως, με το χαμόγελο στα χείλη δήλωσε περήφανη για τη μεγάλη της επιτυχία και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον πατέρα της ο οποίος μεταξύ σοβαρού κι αστείου, την παραίνεσε να δηλώσει συμμετοχή σε αυτόν τον ιδιότυπο διαγωνισμό. Σου λέει, αφού η μάνα της δεν την έπεισε να καθαρίζει, θα την πείσω εγώ να εκμεταλλευτεί το …ταλέντο της!

Με την παραλαβή του βραβείου και την επιταγής των 500 λιρών (αυτά είναι!), η Brittani υποσχέθηκε να αλλάξει σπίτι στο δεύτερο έτος και να το διατηρεί σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα, θα σφίξει τα δόντια της και θα πετάει τα σκουπίδια τουλάχιστον μία φορά το μήνα! Αυτές είναι αποφάσεις ζωής…

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET