Έρευνες λένε

Οι 10 πιο «επικίνδυνοι» διάσημοι να googlάρεις, αν δε θες να βρέθεις σε σελίδες με ιούς!

Έλα, πες την αλήθεια, πόσες φορές έχεις αναζητήσει διάσημα πρόσωπα στο Google; Υποψιαζόμαστε αρκετές, όπως κι εμείς άλλωστε. Να όμως, που κάποια ονόματα είναι επικίνδυνα. Σύμφωνα με την εταιρεία κυβερνοασφάλειας MacAfee, η οποία πραγματοποίησε έρευνα και δημοσίευσε σχετική έκθεση, ονόματα διάσημων προσώπων από τον χώρο της υποκριτικής μέχρι και της παρουσίασης, μπορεί να γίνουν πολύ […]

Neopolis Team

25 Οκτωβρίου, 2019

Έλα, πες την αλήθεια, πόσες φορές έχεις αναζητήσει διάσημα πρόσωπα στο Google; Υποψιαζόμαστε αρκετές, όπως κι εμείς άλλωστε. Να όμως, που κάποια ονόματα είναι επικίνδυνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία κυβερνοασφάλειας MacAfee, η οποία πραγματοποίησε έρευνα και δημοσίευσε σχετική έκθεση, ονόματα διάσημων προσώπων από τον χώρο της υποκριτικής μέχρι και της παρουσίασης, μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα για τα προσωπικά σου δεδομένα. 

Πιο συγκεκιρμένα, η αναζήτηση της Alexis Bledel από τις Gilmore Girls, μπορεί να οδηγήσει σε σελίδες με ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Εντωμεταξύ, πιο λογικό μας φαίνεται να είναι ο Justin Bieber για παράδειγμα, παρά η ηθοποιός.

Και η Alexis δεν είναι η μοναδική που δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μας ότι έχει περισσότερες πιθανότητες μια αναζήτησή της να μας δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά βρίσκονται κι άλλα ονόματα στη λίστα που προκαλούν έκπληξη.

Από την μεριά της, η εταιρεία προειδοποιεί τους χρήστες του διαδικτύου για όταν αναζητούν τα ονόματα αυτά να πηγαίνουν σε γνωστές ιστοσελίδες ώστε να έχουν μεγαλύτερη προστασία.

Αυτοί λοιπόν είναι οι διάσημοι που παρουσιάζουν επικινδυνότητα στο ίντερνετ, για το 2019:

Alexis Bledel


James Corden

Sophie Turner

Anna Kendrick

Lupita Nyong’o

Jimmy Fallon

Jackie Chan

Lil Wayne

Nicki Minaj

Tessa Thompson

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET