Μουσική

House of Fame: Ο Στέφανος έβγαλε το πρώτο του video clip με την Panik, από εμάς είναι ναι!

Άντε και νικητής!

Στο χθεσινό επεισόδιο του ‘House of Fame’ έσκασε επιτέλους το music video του νικητή της ψηφοφορίας από την Panik Records, Στέφανου Πιτσίνιαγκα, ή αλλιώς για εμάς, Πίτσι. Ενθουσιαστήκαμε ομολογουμένως, γιατί το περιμέναμε καλό, αλλά όχι και τόσο!

Για να βάλω στο κλίμα και αυτούς που δεν το παρακολουθούν, αλλά παρ’ όλα αυτά έκαναν έναν κόπο να μπουν στο άρθρο, ο Στέφανος είναι σπουδαστής του νέου project του ΣΚΑΪ (βέβαια φτάνει σύντομα στο τέλος του), με μοναδική εμπειρία στο χώρο… οι στιγμές που τραγούδαγε στο μπάνιο του. Έκανε εντύπωση από το πρώτο κιόλας live, αφού μπέρδεψε τα λόγια του και αντί να τραγουδήσει «Μη χανόμαστε», σκεπτόμενος το άγχος του, έλεγε «Μην αγχώνεσαι» (το γλυκάκι).

Ο Στέφανος λοιπόν, έχει κάνει τεράστια πρόοδο στο ριάλιτι (ίσως και τη μεγαλύτερη από όλους), πράγμα που επισημαίνεται συνέχεια τόσο από τους καθηγητές του, όσο και από την πιο ακριβοπληρωμένη κριτική επιτροπή που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Έχοντας τέτοια πορεία, έχει καταφέρει να βγει «μαθητής της εβδομάδας» δύο φορές (ενώ άλλοι ούτε μία), κάτι που συνεπάγεται την ηχογράφηση τραγουδιού στο studio της Panik.

Προτάθηκε λοιπόν από τη δισκογραφική, τα τραγούδια που είχαν ηχογραφηθεί από τους μαθητές της εβδομάδας, να περάσουν στη διάθεση του κοινού και να αποφασίσει ποιον θα θέλανε να δούνε σε μουσικό videoclip. Ο Στέφανος, όπως καταλάβατε, απέσπασε τις περισσότερες από τις 250.000 ψήφους που καταμετρήθηκαν στην ψηφοφορία και κατάφερε έτσι να βγάλει το πρώτο του music video. Κι εις ανώτερα!

Ηχογράφησε το «Μίλα Tης» του Σάκη Ρουβά – εντωμεταξύ, μόνο εμένα μου μοιάζουν απίστευτα οι φωνές τους; –, με τις κριτικές να είναι εξαιρετικά καλές. Και η χαρά μας δεν κρύβεται με τίποτα, γιατί τι καλύτερο από το να παρακολουθείς ένα ταπεινό παιδί να πετυχαίνει το όνειρό του; Από τα performances στην ντουζιέρα του, βρέθηκε να ερμηνεύει στη σκηνή τού House of Fame και να ξεπερνάει σε εξέλιξη ακόμα και τους ήδη επαγγελματίες τραγουδιστές. And that’s what we call success!

Φίλε μας Πίτσι, έχεις το άστρο και περιμένουμε πότε θα σε δούμε με τα δικά σου hit. #keepgoing

FUN ZONE

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Μια σημαντική λεπτομέρεια δυσκολεύει πολύ τον ερχομό 2ης σεζόν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET