ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 26/12/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή για μελλοντικά σχέδια με φίλους και συνεργάτες. Όχι μόνο άκρη δεν θα βγάλεις, στο τέλος θα τσακωθείς κιόλας. Προστατεύσου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ! ΔΙΔΥΜΟΙ […]

Neopolis Team

26 Δεκεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή για μελλοντικά σχέδια με φίλους και συνεργάτες. Όχι μόνο άκρη δεν θα βγάλεις, στο τέλος θα τσακωθείς κιόλας. Προστατεύσου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν η φράση «Στα τσακίδια!» σου φέρνει στο μυαλό κάποιον/α από τον κοινωνικό σου κύκλο, τότε γιατί δεν του/της τα λες στα ίσα μέσα στις επόμενες μέρες; Α και να μην το ξεχάσω: κανείς/καμία εκεί έξω δεν έχει ευγενικές προθέσεις τις επόμενες μέρες – όλοι/ες κάτι θέλουν από εσένα (αγγαρεία, συμβουλή, να σε κατηχήσουν) και θα σε πιέσουν μέχρι να το πάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που συνειδητοποιείς πως για εσένα οι στενές διαπροσωπικές σχέσεις δεν θα είναι ποτέ απλές, ευχάριστες και διασκεδαστικές. Αντίθετα, δεν θα ζητάς ποτέ τίποτα λιγότερο από όλη την προσοχή, την αγάπη και το ενδιαφέρον των κοντινών σου ανθρώπων. Και αν δεν στο δίνουν, ο Θεός να μας φυλάει…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Στο παρελθόν, όταν βρισκόσουν μπροστά στο δίλλημα «καλύτερα μόνος/η και ήρεμος/η ή σε σχέση, έστω και με προβλήματα», επέλεγες το δεύτερο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ελπίζω πως έχεις μάθει από τους ανεμόμυλους που κυνηγούσες ως τώρα, για να επιλέξεις σήμερα την ηρεμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορεί και να περάσεις ολόκληρα 24ώρα να κάνεις υπολογισμούς και σκέψεις ή να πλάθεις σενάρια, αν υποψιαστείς πως ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α φίλος/η παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Ένας/Μια μικρός/η Σέρλοκ Χόλμς γεννιέται στο πρόσωπο σου, μέρες σαν τη σημερινή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μπορείς πλέον να αποχωριστείς τον φόβο ότι το μυαλό σου παίζει παιχνιδάκια και αυτά που καταλαβαίνεις δεν έχουν καμία σχέση μʼ αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η μέρα προσφέρεται για διευθέτηση εκκρεμοτήτων και συζητήσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Το μότο της εβδομάδας είναι: όχι άλλα μισόλογα και αναβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακόμη και στους/στις Σκορπιούς επιτρέπεται να αισθάνονται κάποιες μέρες αποπροσανατολισμένοι/ες και δίχως ίχνος ικανοποίησης από την επαγγελματική τους καθημερινότητα. Όμως απαγορεύεται να το δείχνεις όταν βρίσκεσαι εκεί έξω και εργάζεσαι, διαπραγματεύεσαι, φλερτάρεις, κάνεις έρωτα. Δεν θα γίνεις Ιχθύς ξαφνικά, μου το υπόσχεσαι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα, δεν είναι ανάγκη να παραληρήσεις που δεν κατάφερες να ερμηνεύσεις τα σημάδια και εγκλωβίστηκες μέσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις άλλων. Αύριο θα είσαι προετοιμασμένος/η καλύτερα! Χαλάρωσε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι εκνευριστικό να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους, που δεν είναι δέσμιοι οικογενειακών υποχρεώσεων (και εδώ δεν εννοώ παντρεμένοι/ες ντε και καλά!), να παίρνουν οικονομικά ρίσκα και να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να επηρεάζει την αποδοτικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επανέρχονται τις επόμενες μέρες οι προοπτικές για βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης (είτε γιατί ανεβαίνεις ψυχολογικά, είτε γιατί κατάφερες να αντιμετωπίσεις όλα τα έκτακτα έξοδα). Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως αυτές συνδυάζονται με την ολική επαναφορά της διάθεσης σου να κοιτάζεις προς το μέλλον με αισιοδοξία κι όχι προβληματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πολλοί/ες αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν είσαι κανένας/καμία καταθλιπτικός/η και αδυνατείς να νιώσεις ευτυχισμένος/η και αισιόδοξος/η. Πώς να πιστέψεις όμως στην αισιοδοξία όταν συστηματικά τα τελευταία χρόνια, στους πιο κομβικούς τομείς της ζωής σου, φτάνεις μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν πίνεις; Σήμερα έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να πεις πως δεν αντέχεις άλλο. Μόνο για σήμερα όμως. Από αύριο πάλι στη μάχη, σύμφωνοι;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET