UNI LIFE & TIPS

Hμέρες Καριέρας 2018 | Ένα διήμερο που θα αλλάξει το επαγγελματικό σου μέλλον!

Για δυο ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα!

Κλεοπάτρα Μπράιτ

11 Οκτωβρίου, 2018

Έχοντας περάσει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια σαν φοιτητής, η ζωή μετά το Πανεπιστήμιο δεν είναι εύκολη και η προσαρμογή σ’ αυτή μπορεί να γίνει σκληρή. Θα το καταλάβεις όταν πάρεις το πτυχίο σου ή αν το έχεις ήδη πάρει, θα έχεις συνειδητοποιήσει πως η ορκομωσία σου σήμαινε το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας καινούριας. Αυτής που τόσο καιρό ονειρευόσουν, αλλά δεν έχεις ιδέα τι ακριβώς να κάνεις και ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις.

Η αλήθεια είναι πως οι επιλογές σου είναι πολλές. Μπορείς να ψάξεις για μία δουλειά που αντιστοιχεί στις σπουδές σου, να ασχοληθείς με κάτι άλλο που σ’ ενδιαφέρει, να κάνεις μεταπτυχιακό, να χτίσεις τη δική σου start-up ή ακόμα και να ταξιδέψεις όλο τον κόσμο.

Αυτό που έχει σημασία είναι να μη χάνεις άλλο από το χρόνο σου και να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που κάνεις. Η αγορά εργασίας είναι άκρως ανταγωνιστική και πρέπει να ψάχνεσαι διαρκώς, όπως και να αρπάζεις κάθε ευκαιρία για εξέλιξη που σου δίνεται.

Οι Ημέρες Καριέρας 2018 είναι μια τέτοια ευκαιρία!

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder, διοργανώνει και φέτος το μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα.

Για δυο ημέρες, στις 13 και 14 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα.

Φέτος, στις Ημέρες Καριέρας συμμετέχουν περισσότερες από 59 επιχειρήσεις εργασίας, εκπαιδευτικοί οργανισμοί και φορείς που αναζητούν τους νέους τους συνεργάτες. Πώς θα σου φαινόταν να είσαι εσύ ένας από αυτούς;

Οι Ημέρες Καριέρας 2018 απευθύνονται σε όλους τους νέους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία, τελειόφοιτους που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για σπουδές, φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και πρακτική άσκηση.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters του kariera.gr, θα σε κατατοπίσουν σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.


Οι Ημέρες Καριέρας είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός που παρέχει τη δυνατότητα σε πολλούς νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με εταιρείες και να συναντήσουν αξιόλογα στελέχη της αγοράς. Το γεγονός ότι πέρασα από πολλές mini-συνεντεύξεις στις «Ημέρες Καριέρας», από μεγάλες επιχειρήσεις, μέσα σε μια μέρα, συνετέλεσε στο να αντιμετωπίσω το μεγαλύτερο άγχος μου όσον αφορά στην αναζήτηση εργασίας, την συνέντευξη.

Έλενα Μ. – Digital Marketing Specialist TRK Coffee & Beverages

Ενταγμένο στις Ημέρες Καριέρας, για πέμπτη χρονιά, το UpEvent, το πιο αισιόδοξο event της πόλης, θα πραγματοποιηθεί στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Διακεκριμένα πρόσωπα από όλους τους κλάδους θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους πορεία, τα όνειρά τους και το πώς κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους, θέλοντας έτσι να σου δώσουν να καταλάβεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Επίσης, το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά τη δυνατότητα σε έναν συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2018 που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

Εκπαιδεύσου στo Digital Marketing και στο Σχεδιασμό μιας Βασικής Ιστοσελίδας μέσω των δύο σεμιναρίων της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google που θα λάβουν χώρα στις Ημέρες Καριέρας.

Η Teleperformance Greece είναι για ακόμα μια χρονιά Χορηγός των Ημερών Καριέρας.

Θέλοντας να περάσει το μήνυμα της εταιρείας, ο κος Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, HR Director της Teleperformance Greece, δήλωσε:

Δίνουμε το παρόν στις Ημέρες Καριέρας 2018 στηρίζοντας τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία της αγοράς για τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων.

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2018 είναι δωρεάν για όλους με απαραίτητη την εγγραφή στο kariera.gr.

Η εύρεση εργασίας είναι μια υπόθεση που ίσως να θέλει χρόνο και προεργασία, ίσως τύχη ή ίσως να βρεθείς την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος, με τους κατάλληλους ανθρώπους! Αυτό το διήμερο είναι η ευκαιρία σου να επηρεάσεις το μέλλον σου!


*Επικοινωνία*

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μισά ελληνικά παν/μια δε συνδέονται με την παραγωγική διαδικασία, κάτι έχουμε καταλάβει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET