ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Με τα νέα του επιθέματα το HANSAPLAST προστατεύει εσένα αλλά και το περιβάλλον!

Φτιαγμένα από ίνες φυσικής προέλευσης και βιοδιασπώμενη σύνθεση, αποτελούν ένα 100% κλιματικά ουδέτερο προϊόν.

Neopolis Team

13 Μαΐου, 2022

Η χαλαρωτική βόλτα στο δάσος, το πρωινό τρέξιμο στη φύση, το ξέφρενο παιχνίδι με τα παιδιά πάνω στο γρασίδι ή το ρομαντικό, ανοιξιάτικο πικ-νικ στο πάρκο είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσουν σημαντικά τη διάθεση και την ψυχολογία μας, καθώς μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση. Κι αυτό γιατί η φύση έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας, προσφέροντάς μας έναν ακόμη λόγο για να τη σεβόμαστε και να την προστατεύουμε σε κάθε ευκαιρία. 

Για να απολαμβάνουμε όλες τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, διατηρώντας αναλλοίωτη τη σύνδεσή μας με το περιβάλλον, χρειαζόμαστε μερικές μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας που μπορούν όμως να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Έτσι, αυτή η φιλοσοφία γίνεται πράξη μέσα από τα νέα μας επιθέματα, Green & Protect, τα οποία αποτελούν το πρώτο μας βήμα προς τη βιώσιμη προστασία πληγών. Φτιαγμένα από ίνες φυσικής προέλευσης και βιοδιασπώμενη σύνθεση, αποτελούν ένα 100% κλιματικά ουδέτερο προϊόν. Κι όλα αυτά χωρίς να στερηθούμε την ποιότητα και την αξιοπιστία στα αγαπημένα μας προϊόντα που μας συντροφεύουν και μας στηρίζουν τα τελευταία 100 χρόνια.

Τα καινοτόμα επιθέματα συνδυάζουν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, προσφέροντας την αξιόπιστη ποιότητα και προστασία Hansaplast. 

Λίγα λόγια για το προϊόν

Τα επιθέματα Hansaplast Green & Protect  προσφέρουν εξαιρετικά δυνατή επικόλληση ενώ είναι ανθεκτικά στο νερό. Η γάζα του επιθέματος δεν κολλάει πάνω στην πληγή και λειτουργεί σαν προστατευτικό μαξιλαράκι. Η γάζα πληγής και ο φορέας του επιθέματος είναι κατασκευασμένα από ίνες φυσικής προέλευσης και είναι πλήρως βιοδιασπώμενα. Η συμβατότητά τους με την επιδερμίδα είναι δερματολογικά εγκεκριμένη.

Τα επιθέματα διατίθενται:

  • σε συσκευασία με 2 διαφορετικά μεγέθη, που σφραγίζουν την πληγή 

  • σε συσκευασία με μεγάλα ενιαία επιθέματα που μπορούν να κοπούν στο επιθυμητό μέγεθος

 

Η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται στη διαδικασία παραγωγής προέρχεται από 100% ανανεώσιμες πηγές. Όλες οι υπόλοιπες εκπομπές αντισταθμίζονται, μέσω πιστοποιημένων έργων αναδάσωσης.

Το Έργο Αναδάσωσης

Τα προϊόντα Green & Protect είναι 100% κλιματικά ουδέτερα προϊόντα, μέσω της αντιστάθμισης εκπομπών άνθρακα με πιστοποιημένα έργα αναδάσωσης. Το επιλεγμένο έργο βρίσκεται στην Κινεζική επαρχία της Guizhou και καλύπτει συνολικά 23.700 εκτάρια πρώην άγονης γης. Ο σκοπός του έργου είναι να συμβάλει στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής, μέσω της δέσμευσης του CO2 της ατμόσφαιρας κατά την ανάπτυξη βιομάζας, ενώ συμβάλλει ταυτόχρονα και στην τοπική βιώσιμη ανάπτυξη, τη διατήρηση του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας, καθώς και στην ενίσχυση της ποιότητας του εδάφους. Όλες οι δράσεις αναδάσωσης πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με την πλήρη συναίνεση των τοπικών επιτροπών και των κατοίκων του χωριού. Τα δέντρα που φυτεύονται είναι κυρίως αυτόχθονα είδη, όπως τα Masson Pine (είδος πεύκου), China Fir (Κινεζικό έλατο), Κυπαρίσσια και Pinus Yunnanensis (είδος πεύκου).

#Hansaplast #Hansaplastgreece #Green&Protect

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET