Η Meghan Markle «κόβει» ένα συγκεκριμένο συστατικό, μετά από εντολή της Βασίλισσας!


Η Meghan Markle παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, αλλά έχει ήδη αποχαιρετήσει με λευκό μαντήλι τη παλιά ζωή της, που εδώ που τα λέμε σίγουρα είχε περισσότερα ενδιαφέροντα. Αξιέπαινες οι φιλανθρωπίες φυσικά, αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουν φάει μπλοκ από τη Βασίλισσα, ακόμα και οι τρομερές ομιλίες περί φεμινισμού.

Ανάμεσα στους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η πρώην πρωταγωνίστρια του Suits, πρέπει να υποστεί και πολλές απαγορεύσεις. Είναι αυτονόητο πως τίποτα δεν θα θυμίζει τη ζωή που ακολουθούσε στο Hollywood, ενώ και το instagram έχει κλείσει εδώ και καιρό. Όσοι την ακολουθούσατε, γνωρίζετε πως είχε ένα πολυ ενδιαφέρον προφίλ.

Όμως και το φαγητό δεν αποτελεί εξαίρεση. Και σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να κάνει ορισμένες θυσίες η Δούκισσα του Σάσεξ.

Η Βασίλισσα, συγκεκριμένα, της απαγόρευσε να τρώει σκόρδο. Δηλαδή αν ποτέ έρθει Ελλάδα, το τζατζίκι σίγουρα δεν θα βρίσκεται στο μενού.

Και μπορεί τώρα εσένα που διαβάζεις αυτό το άρθρο να μη σου κάνει εντύπωση και να θεωρείς πως, οκ, δεν είναι δα και κάτι τρομέρο, επίτρεψε μου όμως να σου πω πως για τη Meghan είναι σίγουρα. Διότι σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2012, είχε δηλώσει πως είναι φανατική του σκορδάτου κοτόπουλου. Ε, τη δόλια!

Για ευνόητους λόγους το σκόρδο απαγορεύτηκε σε επίσημα τραπέζια ή τουλάχιστον όσο είναι μπροστά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ωστόσο αν βρεθεί ξανά στην Ελλάδα -μιας και την έχει τιμήσει- τότε θα της φερθούμε στοργικά, θα της κάνουμε πατ-πατ στη πλατούλα και θα της σερβίρουμε σουβλάκι τίμιο με φουλ τζατζίκι χωρίς να τη καρφώσουμε.

Ας είναι ευτυχισμένη τουλάχιστον με τον Harry και όλα τ’άλλα ξεπερνιούνται.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET