ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

H Ryanair ανακοίνωσε προορισμούς από 3,99€, ένα ταξιδάκι πριν την εξεταστική επιβάλλεται!

Στο κάτω κάτω, το χρειαζόμαστε ένα γερό getaway, να πάρουμε δυνάμεις και να μπούμε φρέσκοι κι ετοιμοπόλεμοι στην περίοδο της εξεταστικής!

Neopolis Team

20 Μαΐου, 2019

Ακούς εξεταστική και το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό είναι ταξιδάκια και αποδράσεις; Έχεις μπει σε καλοκαιρινό mood από τώρα και δε λες να βγεις από εκεί;

Εμείς μαζί σου είμαστε, γι’ αυτό λοιπόν και δεν πρόκειται να σε αποτρέψουμε, αλλά θα σε ενθαρρύνουμε να δώσεις στην καρδούλα σου αυτό που ζητάει. Με τις νέες προσφορές που ανακοίνωσε η Ryanair, θα νιώθαμε μεγάλες τύψεις αν σε παροτρύναμε να κάτσεις σπίτι ξεψυχίζοντας πάνω από τις σημειώσεις!

Στο κάτω κάτω, χρειάζεσαι ένα γερό getaway, να πάρεις τις δυνάμεις σου και να μπεις φρέσκος κι ετοιμοπόλεμος στην περίοδο της εξεταστικής.

Η Ryanair λοιπόν, ανακοίνωσε τόσο χαμηλές τιμές σε εισιτήρια, που η σκέψη για ταξιδάκι δύσκολα δε στριφογυρίζει στο μυαλό σου.

Πιο συγκεκριμένα όμως, στις νέες προσφορές της υπάρχουν προορισμοί στους οποίους μπορείς να ταξιδέψεις με μόλις 3,99€. Ακυρώνεις ένα καφεδάκι με την παρέα κι έχεις το εισιτήριό σου!

Εννοείται, όπως κάθε φορά άλλωστε, οι τιμές εξαρτώνται και από τη διαθεσιμότητα.

Επομένως, αν στη λίστα παρακάτω υπάρχει μία πόλη που θα ήθελες σήμερα, αύριο, ή και τώρα να επισκεφτείς, τότε δεν έχεις παρά να ενημερώσεις τον κολλητό, την κολλητή ή το αμόρε σου και να κάνετε κράτηση ΕΔΩ.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

Μουσική

Snik και Light δεν είναι καλεσμένοι στα φετινά βραβεία MAD λόγω περσινού ξύλου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET