Τιβί

It’s official – H Βίκυ Καγιά δε θα συνεχίσει στο GNTM, ε δε γίνονται αυτά!

ΣΥΓΚΛΟ #NOOOT

Neopolis Team

15 Απριλίου, 2021

Και στην τελική, τι είναι το GNTM; Ένα ριάλιτι με δοκιμασίες για επίδοξα μοντέλα, αλλά κυρίως οι ατάκες και τα τραγούδια της Βίκυς Καγιά! Το ότι αποχαιρετάει τη θέση της παρουσιάστριας του παιχνιδιού με το οποίο την ταυτίσαμε απ’ όταν πρωτοπροβλήθηκε πριν χρόνια, είναι πραγματικά μεγάλη μαχαιριά στην καρδιά.

Το βασικότερο όμως που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι ποια ή και ποιος θα την αντικαταστήσει στο νέο κύκλο – γιατί να υπενθυμίσουμε ότι έχει ήδη επιβεβαιωθεί η επιστροφή του το ερχόμενο φθινόπωρο.

Εμείς πάντως, δεν μπορούμε να δούμε κανέναν άλλον να στέκεται στη θέση της και να μοιράζει τις καλύτερες φωτογραφίες στους παίκτες. Γεννήθηκε γι’ αυτό τον ρόλο! Για να μας λούζει με ατάκες όπως «ΣΥΓΚΛΟ» και να μας παίρνει τα αυτιά με τα τραγούδια της Μαίρη Πόπινς. Οκ, γκρινιάξαμε λίγο όταν το έκανε, αλλά τώρα το θέλουμε πίσω.

Αν σας παρηγορεί βέβαια, θα παραμείνει στο ‘Shopping Star’, μιας και υπέγραψε για άλλη μία χρονιά με το κανάλι, πράγμα που επιβεβαίωσε και το ίδιο μέσα από ανακοίνωσή του, ενώ θα τη δούμε και σε ένα καινούριο για την ίδια project, το ‘Dancing with the Stars’.

Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που δε θα συνεχίσει στο GNTM βασικά. Όπως φαίνεται, προτίμησε να αναλάβει χρέη παρουσιάστριας σε μια άλλη ψυχαγωγική παραγωγή αυτή τη φορά και να μην επιστρέψει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο ριάλιτι μοντέλων.

Ο χρόνος μόνο θα δείξει αν θα τη δικαιώσει η απόφασή της αυτή, αλλά βαθιά μέσα μας όλοι πιστεύουμε ότι το peak της τηλεοπτικής της καριέρας ήταν η παρουσίαση του GNTM.

Εις ανώτερα Βεκάκι, θα μας λείψεις!

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET