ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H Heineken στηρίζει το Athens Pride 2021 και μας προσκαλεί να ζούμε με υπερηφάνεια την κάθε στιγμή!

'Cheers to Pride'!

Neopolis Team

20 Ιουλίου, 2021

H Heineken® είναι χορηγός του Athens Pride 2021, της μεγάλης γιορτής με στόχο την ενδυνάμωση και τη μεγιστοποίηση της ορατότητας της LGBTQI+ κοινότητας στη χώρα μας! Η αγαπημένη μας μπίρα θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις, με το ηχηρό μήνυμα «Cheers to Pride!», τόσο στο Athens Pride Week,  όσο στην κεντρική ημέρα του Athens Pride τον Σεπτέμβριο, και μας προσκαλεί να ζούμε με υπερηφάνεια την κάθε στιγμή. 

Το φετινό Athens Pride κάνει επίκληση σε «αυτό που μας ενώνει» και μας καλεί να το ανακαλύψουμε μαζί, γεμίζοντας το καλοκαίρι του 2021 με χρώματα και υπερηφάνεια. Από τις 18 έως τις 25 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθούν πλούσιες εκδηλώσεις, εκθέσεις, παραστάσεις, προβολές ταινιών, ομιλίες, σεμινάρια, εξωτερικές δράσεις, παιχνίδια, κ.ά. Οι δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι την κεντρική ημέρα του Athens Pride, το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, της οποίας ο τρόπος διεξαγωγής θα οριστεί από τις ισχύουσες υγειονομικές συνθήκες. 

Μέσα από αυτή τη χορηγία, η Heineken υποστηρίζει το δικαίωμα της LGBTQI+ κοινότητας για ορατότητα και κρίνει απαραίτητη την κατανόηση, την αναγνώριση και τον σεβασμό της διαφορετικότητας, με γνώμονα την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών και μεταχείρισης, που προάγουν και ενισχύουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου. 

Δώστε κι εσείς υπερήφανα το «παρών» σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή για τη διαφορετικότητα, μαζί με μια δροσιστική Heineken!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET