Μουσική

Η Φουρέιρα κυκλοφόρησε το «Fuego» στα Ισπανικά και το έχουμε λιώσει στο repeat!

Η Ελένη Φουρέιρα μόλις ‘πέταξε’ στο διαδίκτυο την ισπανική version του ‘Fuego’ κι όπως ήταν αναμενόμενο ανέβηκε στην κορυφή των charts αμέσως, αλλά με αυτή την κίνησή δίνει ένα ακόμα boost για τη κατάκτηση της κορυφής στη Eurovision. Είναι γεγονός πως η Ευρώπη έχει πάθει πλάκα με την Φουρέιρα, αφού έχει καταφέρει να μιλούν όλοι […]

Η Ελένη Φουρέιρα μόλις ‘πέταξε’ στο διαδίκτυο την ισπανική version του ‘Fuego’ κι όπως ήταν αναμενόμενο ανέβηκε στην κορυφή των charts αμέσως, αλλά με αυτή την κίνησή δίνει ένα ακόμα boost για τη κατάκτηση της κορυφής στη Eurovision.

Είναι γεγονός πως η Ευρώπη έχει πάθει πλάκα με την Φουρέιρα, αφού έχει καταφέρει να μιλούν όλοι για εκείνη. Πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης την έχουν βάλει στο μικροσκόπιο, γράφουν για τη ζωή της και λατρεύουν οτιδήποτε πάνω της. Όχι άδικα εδώ που τα λέμε.

Η ίδια μαζί με το υπόλοιπο team κατάφεραν με το ‘Fuego’, να κατακτήσουν τη δεύτερη και υψηλότερη θέση της Κύπρου στην ιστορία του διαγωνισμού. Όλοι θυμόμαστε άλλωστε, πως στο παρελθόν πολλές κυπριακές αποστολές δεν κατάφερναν να περάσουν ούτε καν στον τελικό, παρόλο που το κομμάτι τους ήταν πολύ καλό κατά γενική ομολογία.

Μία ημέρα πριν τον τελικό του Σαββάτου, η Ελληνίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τραγούδι στην ισπανική του version, το οποίο είναι διαθέσιμο και στο Spotify και στο iTunes.

Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως η καριέρα της έχει απογειωθεί και οι επαγγελματικές της πόρτες θα είναι ορθάνοιχτες από εδώ και στο εξής…

Άκουσε το:

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET