BINGE WATCHING

Sex Education: H Emma Mackey θα έχει λιγότερο χρόνο στην 4η σεζόν, αντίο από εμάς!

Αυτό παραπάει...

Neopolis Team

17 Οκτωβρίου, 2022

Θα το ονόμαζε κανείς «τελειωτικό χτύπημα». Αν δηλαδή με τις αποχωρήσεις των Ola (Patricia Allison), Lily (Tanya Reynolds) και Olivia (Simone Ashley) παλέψαμε να μείνουμε πιστοί στην 4η σεζόν, τώρα πια μας το κάνουν ακατόρθωτο. Ειλικρινά, από το να ζήσουμε ένα Elite vol. 2, καλύτερα να τελειώσει η σειρά μια ώρα αρχύτερα.

Κι ας πει επιτέλους κάποιος στο Netflix ότι το να σβήνει έτσι απλά τους πρωταγωνιστές, δεν αποτελεί επιλογή. 

Το Sex Education στην ουσία είναι ο Otis και η Maeve. Αυτοί οι δύο έφτιαξαν την «κλινική» στο Moordale School, αυτοί οι δύο είναι το ζευγάρι που shipάραμε όλοι από την άρχη. Που μιας και το ‘φερε η κουβέντα, μόλις τώρα ξεκίνησε το καλό μεταξύ τους και θα μας το πάρουν πίσω;

Δεν ξέρω πώς φτάσαμε εδώ, αλλά από εκεί που χαιρόμασταν για τα γυρίσματα της 4ης σεζόν, ξαφνικά βρεθήκαμε να αγχωνόμαστε για μια καταστροφική σεζόν, με πολλές απώλειες. Βασικά ξέρω πώς φτάσαμε. Η ίδια η Emma Mackey μίλησε στο Radio Times και παραδέχτηκε ότι η συμμετοχή της στα καινούρια επεισόδια δε θα είναι το ίδιο έντονη με τους προηγούμενους κύκλους.

Όπως επιβεβαιώνει και η σύνοψη της 4ης σεζόν, η Maeve φεύγει για Αμερική και ζει το όνειρό της στο Wallace University. Ο Otis και ο Eric από την άλλη, μετά το κλείσιμο του σχολείου τους, Moordale, πρέπει να αντιμετωπίσουν τη ζωή στο Cavendish Sixth Form College, με τον πρώτο να είναι αγχωμένος για τη νέα του «κλινική» αλλά και την κανούρια του ζωή με αδερφάκι. Ενώ η ανησυχία του Eric είναι να μην ξαναγίνουν οι losers του κολεγίου, μιας και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή του νέου κύκλου, «Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο.»

Στο Las Encinas πήγαν; What is this, a crossover episode?

Αναφορικά με το πότε θα έχουμε διαθέσιμα τα καινούρια επεισόδια δεν πήραμε καμία πληροφορία, απλά η Emma μας ενημέρωσε ότι βρίσκονται στα μέσα των γυρισμάτων, προσθέτοντας πως ούτε η ίδια ξέρει ποια είναι η εξέλιξη των πραγμάτων. Όχι ότι αν ήξερε θα μας έλεγε, αλλά τουλάχιστον δεν είμαστε οι μόνοι σε άγνοια.

Προτού κλείσουμε, πάρτε και μερικά από τα νέα ονόματα που θα προστεθούν στο καστ και προσπαθήστε να μην κάνετε τη σύνδεση με την πορεία του Elite από σεζόν σε σεζόν… Thaddea Graham, Marie Reuther, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean and Imani Yahshua.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειευόταν τελικά, ξεκίνησε τις έξτρα χρεώσεις σε όσους μοιράζονται κωδικούς!

BINGE WATCHING

Ginny & Georgia: Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και 4η σεζόν πάνω που αρχίσαμε να ανησυχούμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET