ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

H Aegean προσφέρει εκπτώσεις έως 30% για όλους τους προορισμούς του εξωτερικού, τα ‘παμε!

Τέτοια ευκαιρία δεν την χάνουμε.

Neopolis Team

30 Ιανουαρίου, 2020

Αν σήμερα δίνεις μάθημα και έχεις ψιλοδεδομένη την αποτυχία, don’t worry, θα σου φτιάξουμε εμείς τη διάθεση.

Συγκεκριμένα η Aegean, που ανακοίνωσε νέα προσφορά για τα αεροπορικά εισιτήρια σε όλους τους προορισμούς του εξωτερικού. Αλήθεια, υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα ταξίδι που να σου ευφραίνει την καρδούλα;

Η πολύ τίμια προσφορά (διότι απ’το τίποτα κάτι είναι κι αυτό) υπολογίζεται στο 30% και αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου. Αν λοιπόν είστε στη φάση που έχετε βρει προορισμό, έχετε τσεκάρει δωμάτια και απλά περιμένατε τη στιγμή να βρείτε λίγο πιο οικονομικά εισιτήρια, τότε αυτή η στιγμή έφτασε.

Προφανώς η προσφορά ισχύει για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Aegean και της Olympic Air και για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020.

Κι αν τώρα δεν προλαβαίνεις να κλείσεις την πτήση που θες, τότε σημείωσε πως η αεροπορική εταιρεία θα εφαρμόσει 20% έκπτωση την περίοδο 4 Μαρτίου έως και 8 Απριλίου και 30% έκπτωση στις 27 Απριλίου και 24 Ιουνίου.

Η παρακάτω περίοδος δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά: 09/04/2020 – 26/04/2020. Οι εν λόγω εκπτώσεις πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20% & 30%.

Στην περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξεις εισιτήριο θα υπάρξει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Στην περίπτωση ακύρωσης, ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight.

Φύγαμεεε!

FUN ZONE

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

Μουσική

Snik και Light δεν είναι καλεσμένοι στα φετινά βραβεία MAD λόγω περσινού ξύλου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET