ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

H Aegean προσφέρει 40% έκπτωση στις πτήσεις εξωτερικού, θέλουμε να πετάξουμε τώρα!

Αυτό το άρθρο διαβάζεται καλύτερα αν βάλεις το αγαπημένο σου τραγούδι, αράξεις στον καναπέ και πιεις μια γουλιά καφέ.  Διότι, παιδιά, κακά τα ψέμματα, αλλά αν περνούσε απ’το χέρι μας (κι από την τσέπη μας) να φύγουμε τώρα για μια πόλη του εξωτερικού, θα το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι και η προσαρμογή βλέπετε, μετά […]

Δήμητρα Πραντάλου

28 Αυγούστου, 2019

Αυτό το άρθρο διαβάζεται καλύτερα αν βάλεις το αγαπημένο σου τραγούδι, αράξεις στον καναπέ και πιεις μια γουλιά καφέ. 

Διότι, παιδιά, κακά τα ψέμματα, αλλά αν περνούσε απ’το χέρι μας (κι από την τσέπη μας) να φύγουμε τώρα για μια πόλη του εξωτερικού, θα το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι και η προσαρμογή βλέπετε, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ένα έργο δύσκολο, επομένως πολύ θα θέλαμε να ξαναμπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε βαλίτσες και να φωνάξουμε adios, με αντίστοιχη προκλητική κίνηση χεριού.

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς εκεί που παράλληλα ασχολούμαστε με άλλα πράγματα, μπαίνουμε ταυτόχρονα και σε χειμερινούς προορισμούς για να πάρουμε καμια ιδέα. Τουλάχιστον, έστω κι έτσι, να μεταφερθούμε για λίγο σε άλλη γη σε άλλα μέρη.

Βέβαια, ίσως να μην μεταφερθούμε μόνο με τις εικόνες, αφού η Aegean προσφέρει μια γενναιόδωρη έκπτωση σε όλες τις απευθείας πτήσεις του εξωτερικού, έως και τις 2 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η αεπορική εταιρία δίνει τη δυνατότητα να κλείσουμε εισιτήρια με 40% έκπτωση, με απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μεταξύ 18 Σεπτεμβρίου και 29 Μαρτίου 2020.

Εμείς πάντως είμαστε ανάμεσα στη Βουδαπέστη, το Μπορντό και τη Βαρκελώνη για τον επόμενο προορισμό μας. Εσείς;


Όροι & Προϋποθέσεις:
Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα προς/από προορισμούς εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 02.09.2019 για πτήσεις με την AEGEAN από 18.11.2019 έως και 29.03.2020. Οι παρακάτω χρονικές περίοδοι δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά: 18.12.2019 – 07.01.2020, 28.02.2020 – 02.03.2020 και 21.03.2020 – 25.03.2020. Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά την περίοδο 18.11.2019 – 17.12.2019. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά την περίοδο 08.01.2020 – 29.03.2020. Η έκπτωση 20% & 40% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20% & 40%. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο aegeanair.com. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.

 

 

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET