ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H Admiral γιορτάζει και ετοιμάζει ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις και δώρα! 

Γνώρισε το νέο κατάστημα στη Νέα Ιωνία - Λεωφόρο Ηρακλείου 292.

Neopolis Team

9 Δεκεμβρίου, 2022

Το αγαπημένο brand Admiral, που δημιουργεί το δικό του lifestyle statement στην αθλητική και casual ένδυση αθλητικών ειδών, διοργανώνει ένα μεγάλο τριήμερο event τις ημερομηνίες 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου στο καινούργιο κατάστημα,  στην Νέα Ιωνία, Λεωφόρο Ηρακλείου 292. Η Admiral σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών που αποτελείται από πολλά καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο αέρας ανανέωσης, το μοντέρνο design και η ποικιλία των προϊόντων θα αποτελέσουν πόλο έλξης για να γνωρίσει το κοινό το νέο κατάστημα της Admiral και να έρθει κοντά στον καινούργιο κόσμο που έχει δημιουργήσει! Οι εκδηλώσεις των εγκαινίων του νέου καταστήματος στη Νέα Ιωνία, θα κρατήσουν τρεις ημέρες που θα είναι γεμάτες μουσική, διαδραστικά happenings και πολλές εκπλήξεις. Προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, θα παρευρεθούν στο νέο κατάστημα κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια των γιορτών, αφού το συγκεκριμένο τριήμερο θα ισχύει -30% σε όλη τη συλλογή του καταστήματος. Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο κατάστημα και κάνουν αγορά άνω των 25€ θα αποκτούν μια συμμετοχή στην κλήρωση για τον μεγάλο διαγωνισμό, όπου θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι για δύο άτομα στη Ρώμη.

Τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Με τα νέα ανακαινισμένα καταστήματα η Admiral εγκαινιάζει μια νέα εποχή.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET