Είναι viral

Γυναίκα παντρεύτηκε τη γάτα της σαν απάντηση στους σπιτονοικοκύρηδες ότι πάνε πακέτο!

Ε μα έχουν λυσσάξει!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

27 Απριλίου, 2022

Cat people, μόνο εσείς θα καταλάβετε! Κι όποιος έχει κατοικίδιο βασικά, και τον τρώει ένα μόνιμο άγχος ότι δε θα βρει σπίτι, γιατί πολλοί συνεχίζουν να βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό σε όποιον τολμάει να νοικιάσει μαζί με το σκυλί/γατί του. Ή μόν@ σε σπίτι, ή με το ζωάκι σου κάτω από μια γέφυρα, fair enough…

Παρότι ο νόμος απαγορεύει τέτοιους όρους, οι Karens της κοινωνίας συνεχίζουν να τους θέτουν σε όποιον πέφτει στην ανάγκη τους, λες και το κατοικίδιο είναι κάτι που μπορεί να πεταχτεί αν δε χωράει στο υπνοδωμάτιο.

Νιώθουμε φουλ λοιπόν τη φίλη Deborah Hodge, η οποία για να βάλει πια τέλος στις απαιτήσεις των σπιτονοικοκύρηδών της, παντρεύτηκε τη γάτα της και έκανε έτσι ξεκάθαρη τη δήλωσή της πως δεν την αποχωρίζεται! Μια απόφαση στην οποία μπορούμε να φτάσουμε για πολλούς λόγους πλέον, αλλά δεν είναι της παρούσης. 

Η τελετή ένωσης της 49χρονης με το αγαπημένο της κατοικίδιο, India, έγινε σε ένα πάρκο με την παρουσία ενός νομικού φίλου της. Η γυναίκα φόρεσε ένα ασπρόμαυρο σμόκιν για να είναι matchy με το τρίχωμα της γάτας της, η οποία για την περίσταση ανέχτηκε έναν φιόγκο.

H Hodge είναι μια ανύπαντρη μητέρα, που έχει αναγκαστεί να βρει άλλη οικογένεια σε δύο σκυλιά husky και άλλη μία γατά εξαιτίας των σπιτονοικοκύρηδών της, αλλά αυτή τη φορά αρνείται να υποκύψει στους εκβιασμούς τους. Όπως λέει η ίδια, η India είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή της μαζί με τα παιδιά της και δεν μπορεί να φανταστεί την καθημερινότητά της χωρίς αυτήν. Γι’ αυτό και κατέληξε στην ιδέα του γάμου, με μια δήλωση που μιλάει στην ψυχούλα όλων όσων έχουμε κατοικίδια (ή και όχι…).

Αρνούμαι να την αποχωριστώ. Προτιμώ να μείνω στο δρόμο απ’ ό,τι χωρίς αυτήν.

Ορκίστηκα ότι θα είμαστε μαζί στην αρρώστια, στην υγεία, μόνο ο θάνατος θα μας χωρίσει και το εννοούσα.

Δυστυχώς, τα άσχημα νέα είναι ότι η 49χρονη πρόσφατα έχασε τη δουλειά της και ανησυχεί πως θα τη διώξουν από το σπίτι της στο Sidcup στο Λονδίνο. Ελπίζουμε να βρει μια λύση κι αυτή να περιλαμβάνει την αγαπημένη της India. Διότι πλέον έχουμε γίνει μέρος της ιστορία της και δε δεχόμαστε τίποτα λιγότερο από happy ending!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET