Είναι viral

Γυναίκα δηλώνει εξαντλημένη με τον φίλο της που έχει μέχρι και 100 στύσεις την ημέρα!

Όταν η σκληρή… καθημερινότητα αποκτά άλλη έννοια!

Neopolis Team

21 Αυγούστου, 2022

Μία Βρετανίδα φαίνεται να περνάει μια δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα και δεν είναι αυτό που νομίζεις. Θα σκεφτόταν κανείς ότι πνίγεται από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, αλλά η ιστορία της… is not your average drama story.

Η Vikki Brown δηλώνει πως ο επί 2 χρόνια σύντροφός της Lucas Martins μπορεί να έχει στύση έως και 100 φορές την ημέρα, κάθε μέρα, όπου κι αν βρίσκονται και είναι κάπως εξαντλητικό.

Σκληρή (#διπλής) η πραγματικότητα για το ζευγάρι, με τις σεξουαλικές απαιτήσεις στη ζωή τους να είναι μονίμως ανεβασμένες.

Εκτός από τη σωματική κούραση όμως – δύο χρόνια ασταμάτητα είναι αυτά – μια τέτοια κατάσταση είναι κι αρκετά άβολη. «Μερικές φορές είναι ντροπιαστικό, γιατί μπορεί να συμβεί και στα πιο ακατάλληλα μέρη, όπως σ’ έναν καφέ με φίλους, ωστόσο απλώς γελάει μ’ αυτό!», δηλώνει η 31χρονη και την καταλαβαίνουμε.

Από ιατρικής άποψης δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή ανωμαλία (από ψυχιατρικής άποψης τι λέει; Δε γίνεται να βλέπω μόνο εγώ ότι το μάτι τους γυαλίζει!), παρόλο που πριν τη Vikki, o Lucas δεν είχε ξαναβιώσει κάτι αντίστοιχο στις προηγούμενες σχέσεις του. Σύμφωνα με τον γιατρό «απλά του αρέσει πολύ η σύντροφός του». Και εμείς αγαπήσαμε ρε παιδιά, δεν κάναμε έτσι!

«Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μας, ο Lucas έχει πάντα στύση – σε μαγαζιά, εστιατόρια, στο γυμναστήριο. Δεν υπάρχει ξεκούραση. Απλά αναρωτιέμαι αν συμβαίνει και σε άλλα ζευγάρια κάτι αντίστοιχο! Ακόμα κι όταν πάει για ύπνο, κοιμάται και ξυπνάει με στύση». Την πιο απλή ερώτηση να του κάνει, όπως αν θα πάνε στο βουνό να περπατήσουν, ο Lucas… αναστατώνεται.

Αλήθεια τώρα… ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

Την απάντηση τη δίνει ο 39χρονος Lucas βέβαια, αφού ο ίδιος το θεωρεί φυσικό. «Έχω μία πανέμορφη γυναίκα δίπλα μου! Είναι πολύ εύκολο να διεγερθώ, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι απλά να με κοιτάξει». Κάτι σαν να λέμε «Μια ματιά σου μόνο φτάνει, αεροπλάνο να με κάνει…»

Τώρα εμείς να ευχηθούμε περαστικά ή και εις ανώτερα;

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET