ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί οι γυναίκες Καρκίνοι θα σου δώσουν την αγάπη που δεν θα βρεις αλλού!

Ο Καρκίνος ως γνωστόν είναι ζώδιο του νερού. Τι σημαίνει αυτό; Τα ζώδια του νερού σχετίζονται με το να είναι πολύ δεκτικά στα συναισθήματα. Επομένως, οι Καρκίνοι είναι διαισθητικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι. Είναι οι ειδικοί στα συναισθήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια και μπορούν να γίνουν οι καταλληλότεροι σύντροφοι. Οι Καρκίνοι κάνουν τα πάντα για το συναίσθημα κι […]

Ο Καρκίνος ως γνωστόν είναι ζώδιο του νερού. Τι σημαίνει αυτό;

Τα ζώδια του νερού σχετίζονται με το να είναι πολύ δεκτικά στα συναισθήματα. Επομένως, οι Καρκίνοι είναι διαισθητικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι. Είναι οι ειδικοί στα συναισθήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια και μπορούν να γίνουν οι καταλληλότεροι σύντροφοι.

Οι Καρκίνοι κάνουν τα πάντα για το συναίσθημα κι αυτό συνήθως χρειάζεται η αγάπη.

Η αγάπη προϋποθέτει να αισθάνεσαι κάτι υπέροχο για κάποιον άλλο και να το δείχνεις σε όλο του το μεγαλείο.

Εάν η γυναίκα Καρκίνος αποφασίσει ότι αγαπά κάποιον πραγματικά, θα ανοιχτεί σε αυτό το άτομο και θα του δώσει την ευκαιρία να δει τι κρύβει η ψυχή της. Αγαπά να φροντίζει το ταίρι της μέσα από τα απλά και καθημερινά πράγματα, όπως να υπενθυμίζει στον σύντροφό της να πάρει μία ζακέτα μαζί του πριν φύγει από το σπίτι, ή να παρέχει στο άλλο της μισό απίστευτη φροντίδα όταν είναι άρρωστος.

Η γυναίκα Καρκίνος δίνει απλόχερα τη ζεστασιά και τη συμπόνοια στην σχέση της.

Η συμπόνοια πρόκειται για αλληλοκατανόηση μεταξύ του ζευγαριού, επομένως ανεξάρτητα από το πώς έχουν τα πράγματα, η γυναίκα Καρκίνος θα πάρει τον χρόνο της για να κατανοήσει τη θέση του συντρόφου της προτού προβεί σε γρήγορα και λανθασμένα συμπεράσματα. Πρώτα θα προσπαθήσει να ζυγίσει τα συναισθήματα του συντρόφου της, ύστερα θα προσπαθήσει να τον κατανοήσει και τέλος θα έρθει σε έναν συμβιβασμό. Επιπλέον, η ζεστασιά που μοιράζει στη σχέση της επιτρέπει στον σύντροφό της να νιώθει μία πρωτόγνωρη αγάπη.

Η επιμονή της γυναίκας Καρκίνου δεν θα της επιτρέψει ποτέ να τα παρατήσει εύκολα σε μία σχέση, ακόμα κι αν κάτι φαίνεται αδύνατο. Εάν καταλάβει ότι ο σύντροφος της την αγαπά και τη φροντίζει πραγματικά, η Καρκίνος δεν θα σταματήσει σε τίποτα μέχρι να τελειοποιήσει τη σχέση της.

Η γυναίκα Καρκίνος λατρεύει το ρομάντζο. Δεν αγαπά όμως εύκολα. Αγαπάει μόνο όταν εκείνη το επιλέξει.

Όταν όμως ερωτεύεται, ο ρομαντισμός της θυμίζει ταινία βγαλμένη από παραμύθι. Δυστυχώς όμως, επειδή όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται βαθιά, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κτητική, κάτι που οδηγεί σε κυκλοθυμία. Μπορεί να χρειαστεί ένα αρκετό διάστημα να κατανοήσει κανείς την κυκλοθυμία της, αλλά όταν αυτό συμβεί, εκείνη θα παραμείνει για πάντα πιστή και ερωτευμένη.

Το να κάνεις έρωτα σε μία γυναίκα Καρκίνο θα είναι πάντα ρομαντικό και τρομερά ερωτικό. Είναι πρόθυμη να δοκιμάσει πολλά πράγματα και πάντα θα βάζει την ικανοποίηση του συντρόφου της στο επίκεντρο.

Το να κάνεις έρωτα σε μία γυναίκα Καρκίνο θα είναι η πιο παθιασμένη εμπειρία σου.

Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι συναισθηματική, δεν σημαίνει ότι είναι αδύναμη.

Θυμήσου, ότι το ζώδιό της, ο Καρκίνος, διαθέτει ένα κέλυφος που του είναι αναγκαίο για να προστατεύεται από οποιονδήποτε πόνο και κίνδυνο. Όταν νιώσει ότι αποτελεί αντικείμενο χρήσης για κακό σκοπό, δεν θα φοβηθεί να φύγει μακριά, ανεξάρτητα από το πόσο ερωτευμένη είναι με το άτομο που βρέθηκε στον δρόμο της.

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET