Είναι viral

Γυναίκα ονομάζεται legit… Barbie Oppenheimer και δεν περνάει πολύ καλά αυτόν τον καιρό!

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τους τρολάρει, μέχρι να βγει η ταυτότητα.

Neopolis Team

31 Αυγούστου, 2023

Αν νόμιζες ότι σήμερα βίωσες μια απίστευτη σύμπτωση, στις ΗΠΑ υπάρχει γυναίκα που ονομάζεται Barbie Oppenheimer. Απ’ όλους τους πιθανούς συνδυασμούς του κόσμου, εκείνη λέγεται BARBIE OPPENHEIMER!

Κι αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, τότε είσαι άλλος/η ένας/μία ανάμεσα σε πολλούς και στην ουσία επιβεβαιώνεις το struggle που ζει η γυναίκα αυτή από τότε που κυκλοφόρησαν οι δύο πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Διότι όσο αστείο είναι να έχεις για ονοματεπώνυμο τους τίτλους των δύο μεγαλύτερων κινηματογραφικών αφίξεων, άλλο τόσο κουραστικό καταντάει.

Εμείς λοιπόν πήγαμε να δούμε την ‘Barbie’ και το ‘Oppenheimer’, η συνταξιούχος καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βοστόνης είναι η Barbie Oppenheimer και έχει μερικά παράπονα. Κατ’ αρχάς, όποτε συστήνεται λαμβάνει ύποπτα βλέμματα, καθώς οι περισσότεροι νομίζουν ότι τους κάνει πλάκα. Φαντάσου να πρέπει να εξηγείς κάθε φορά ότι το όνομά σου είναι αληθινό. Ειδικά εκεί που δεν μπορούσε να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο γιατί ο ρεσεψιονίστ νόμιζε ότι ήταν φάρσα, I would have lost it. 💀 Μπροοο, απλά κάνε την κράτηση! 

Η ίδια προσθέτει ότι κατά την πρεμιέρα των ταινιών, οι γνωστοί της της έστελναν ασταμάτητα memes και πρέπει να παραδεχτούμε ότι θα κάναμε το ίδιο αν γνωρίζαμε ένα τέτοιο άτομο. Παρ’ όλα αυτά, δηλώνει πως «Ήταν υπέροχο που τα λάνσαραν μαζί. Πραγματικά έφερε τους ανθρώπους πίσω στις κινηματογραφικές αίθουσες».

Όσο για το «πώς και;», η ηλικιωμένη Barbie με τα πέντε εγγόνια, αποκάλυψε ότι το Oppenheimer δεν είναι απλή συνωνυμία, καθώς ο σύζυγός της είναι όντως μακρινός συγγενής του μεγάλου φυσικού. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ήταν τρίτος ξάδερφος του Robert Oppenheimer. Το Barbie από την άλλη, ήταν καθαρά έμπνευση των γονιών της.

Όπως επιβαλλόταν, η γυναίκα πήγε με τον σύζυγό της να δει και τις δύο ταινίες, οι οποίες στο εξωτερικό έκαναν πρεμιέρα ταυτόχρονα. Αυτή του Nolan μάλιστα, την παρακολούθησαν από το πρώτο κιόλας Σαββατοκύριακο, καθώς είχαν μεγάλη περιέργεια να δουν πώς θα παρουσίαζαν την ιστορία του. Η άποψή τους τελικά ήταν θετική, θεωρώντας πως ο σκηνοθέτης έκανε «καλή δουλειά» τιμώντας τον φυσικό. Ενώ έχοντας δουλέψει και η ίδια στον επιστημονικό τομέα, βρήκε την εξερεύνηση των «ηθικών διλημμάτων» του «πατέρα» της ατομικής βόμβας «συναρπαστική». Αργότερα, το ζευγάρι είδε και την ‘Barbie’ και όπως παραδέχεται η γυναίκα, γέλασαν με την ψυχή τους.

Το καλύτερο κομμάτι της ιστορίας ωστόσο, είναι ότι αγόρασε ένα T-Shirt με το meme ‘Barbenheimer’, διότι legit αναφέρει το όνομά της!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET