ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Φοιτητές φωτογραφήθηκαν γυμνοί για να βοηθήσουν αδέσποτα ζωάκια!

Για έναν πολύ καλό λόγο πέταξαν τα ρούχα τους οι φοιτητές της κτηνιατρικής σχολής του Royal Dick School και πόζαραν σαν άλλα μοντέλα στην κάμερα φωτογράφου. Δημιούργησαν που λέτε μία φιλανθρωπική καμπάνια με όνομα «When Vets Undress», με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την προστασία, την περίθαλψη και την περιποίηση των αδέσποτων ζώων ή των […]

Neopolis Team

19 Οκτωβρίου, 2017

Για έναν πολύ καλό λόγο πέταξαν τα ρούχα τους οι φοιτητές της κτηνιατρικής σχολής του Royal Dick School και πόζαραν σαν άλλα μοντέλα στην κάμερα φωτογράφου.

Δημιούργησαν που λέτε μία φιλανθρωπική καμπάνια με όνομα «When Vets Undress», με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την προστασία, την περίθαλψη και την περιποίηση των αδέσποτων ζώων ή των ζώων που ανήκουν σε άστεγους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα βοηθήσουν.

Το ημερολόγιο για το έτος 2018 θα έχει τις γυμνές τους φωτογραφίες, ώστε να γίνει κάπως πιο δελεαστικό για αγορά. Τόσο γυμνές!

«Κάθε τετράποδος φίλος του ανθρώπου πρέπει να έχει το δικαίωμα στην υγεία και την περίθαλψη», υποστηρίζουν οι φοιτητές, ενώ τόνισαν ότι είναι σημαντικό να μην χάνονται οι άνθρωποι στην ατομικότητά τους.

Δεν γνωρίζουμε τιμή πώλησης του ημερολογία, σίγουρα όμως θα μαζευτούν τα χρήματα.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET