ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

7 πράγματα που κάνουν μια γυναίκα ελκυστική και στιλάτη!

Οι μόδες έρχονται και φεύγουνε, και το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού τις ακολουθούν πιστά ώστε να ντύνονται πάντα σωστά ώστε να είναι ελκυστικές προς το αντίθετο φύλλο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα 8 πιο σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν μία γυναίκα ακόμα πιο ελκυστική και στιλάτη! Τακούνια  Σύμφωνα με μια […]

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2015

Οι μόδες έρχονται και φεύγουνε, και το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού τις ακολουθούν πιστά ώστε να ντύνονται πάντα σωστά ώστε να είναι ελκυστικές προς το αντίθετο φύλλο.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα 8 πιο σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν μία γυναίκα ακόμα πιο ελκυστική και στιλάτη!

Τακούνια 

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσίευσε το Archives of Sexual Behavior, δεν είναι μόνο το ύψος του τακουνιού που βρέθηκε να είναι ευθέως ανάλογο με την ελκυστικότητα μιας γυναίκας. Βάσει αυτής όσο ψηλότερα είναι τα τακούνια τόσο πιο αυθόρμητα προσεγγίζουν τη γυναίκα που τα φορά οι άνδρες.

Το μικρό μαύρο φόρεμα 

Το μαύρο είναι το υπ’ αριθμ. ένα χρώμα που έχει συνδεθεί με χαρακτηριστικά όπως η σεξουαλικότητα, η εμπιστοσύνη και η νοημοσύνη.

Ρούχα που τονίζουν τους ώμους 

Οχι, οι άνδρες δεν εστιάζουν μόνο στο στήθος. Ερευνα του πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες έλκονται ιδιαίτερα από τους ώμους και τα χέρια των γυναικών!

Κάτι κόκκινο… 

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, της αγάπης, του έρωτα και ένα από τα αγαπημένα των ανδρών (για να τα φορούν οι γυναίκες) και των γυναικών (για τους εαυτούς τους).

Τα εφαρμοστά 

Το κορμί σε σχήμα κλεψύδρας δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ένα από τα στοιχεία εκείνα που κάνουν ελκυστική μια γυναίκα στα μάτια των ανδρών. Τα ρούχα, λοιπόν, που επιτρέπουν να φανεί και να αναδειχθεί η σιλουέτα μιας γυναίκας είναι σίγουρα κάτι το οποίο δίνει πόντους.

Κραγιόν 

Σε μια κακή μέρα, από άποψης στιλ, ένα κραγιόν μπορεί να σώσει την κατάσταση. Ερευνα του πανεπιστημίου της Βοστώνης έδειξε ότι το κραγιόν κάνει τις γυναίκες πιο ελκυστικές αλλά και πιο… αξιόπιστες!

Γυαλιά ηλίου 

Κάθε γυναίκα που έχει άποψη και ασχολείται με τη μόδα γνωρίζει ότι ένα καλό ζευγάρι γυαλιών ηλίου εκτός του ότι κρύβει τα κουρασμένα μάτια δίνει και πόντους στο στιλ. Επιπλέον, προσθέτει μια νότα μυστηρίου και ίντριγκας. Εγγυημένα θα τραβήξει τα βλέμματα…

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET