ΕΛΛΑΔΑ

Greeks Come True | Πλέον υπάρχει σέξι ημερολόγιο με Έλληνες της διπλανής πόρτας!

Η Ελλάδα για άλλη μία φορά δείχνει πως δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες κι αποδεικνύει περίτρανα πως οι Έλληνες παραμένουν οι πιο σέξι άντρες του κόσμου. Το ημερολόγιο ονομάζεται Greeks Come True και σαν σκοπό έχει να εξυμνήσει και να παρουσιάσει τον σύγχρονο Έλληνα άντρα μέσα από φωτογραφίες κι ένα […]

Default avatar

Guest Author

8 Δεκεμβρίου, 2016

Η Ελλάδα για άλλη μία φορά δείχνει πως δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες κι αποδεικνύει περίτρανα πως οι Έλληνες παραμένουν οι πιο σέξι άντρες του κόσμου.

Το ημερολόγιο ονομάζεται Greeks Come True και σαν σκοπό έχει να εξυμνήσει και να παρουσιάσει τον σύγχρονο Έλληνα άντρα μέσα από φωτογραφίες κι ένα making of βίντεο. Η φωτογράφηση έλαβε χώρα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2016 τόσο σε φυσικά όσο κι αστικά τοπία, με 20 άντρες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Κοινός παρανομαστής όλων, η αγάπη τους για τον αθλητισμό, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Εν αναμονή λοιπόν αυτού του καυτού ημερολογίου, ας απολαύσουμε το σύντομο βίντεο από το making of κι ας πάρουμε μία γεύση για το τι έχουμε να δούμε:

www.greekscometrue.com
www.facebook.com/greekscometrue/
www.instagram.com/greekscometrue/

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET