ΕΛΛΑΔΑ

Greeks Come True | Το καυτό ημερολόγιο με Έλληνες άντρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

Παιδιά ας το παραδεχτούμε. Σημασία έχει να βρίσκεις καθημερινά εκείνα τα μικρά πραγματάκια που θα σου φτιάξουν την ημέρα. Ε, το ημερολόγιο «Greeks Come True», το πετυχαίνει με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ελληνικό, και σε αυτό θα βρεις τους πιο όμορφους, σέξι, γοητευτικούς, καλογυμνασμένους (μπορούμε να πούμε κι άλλα) Έλληνες άντρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. […]

Neopolis Team

8 Δεκεμβρίου, 2017

Παιδιά ας το παραδεχτούμε. Σημασία έχει να βρίσκεις καθημερινά εκείνα τα μικρά πραγματάκια που θα σου φτιάξουν την ημέρα. Ε, το ημερολόγιο «Greeks Come True», το πετυχαίνει με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι ελληνικό, και σε αυτό θα βρεις τους πιο όμορφους, σέξι, γοητευτικούς, καλογυμνασμένους (μπορούμε να πούμε κι άλλα) Έλληνες άντρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Είναι οι «αθλητές της διπλανής πόρτας στα ξένα πρότυπα».

Το ημερολόγιο κυκλοφόρησε πέρυσι και εννοείται ότι επιστρέφει δυναμικά με νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες που μπορείς να χαζεύεις για ώρα. Σκοπός του δεν είναι φυσικά να σου φτιάξει την μέρα όπως προείπαμε -μεταξύ μας το κάνει κι αυτό- ,αλλά κυρίως γιατί θέλει να τιμήσει την «ευαίσθητη πλευρά της ελληνικής αντρικής ομορφιάς».

Οι δημιουργοί συστήνουν το ημερολόγιο κάπως έτσι:

«Το Greeks Come True γεννήθηκε, ακριβώς πριν ένα χρόνο, με απώτερο σκοπό να ξανασυστήσει την έννοια του Ελληνικού ανδρικού κάλλους στο παγκόσμιο κοινό, ένα εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τα πλέον μεγαλύτερα και καθιερωμένα έντυπα και blogs συμπεριλαμβανόμενου των OUT, Attitude, New Now Next και Kaltblut Magazine. Τώρα, οι Έλληνες επιστρέφουν ξανά μέσα από ένα ολοκαίνουργιο έντυπο ημερολόγιο για το 2018 και μια making of ταινία με άκρως αποκαλυπτικά πλάνα και πλούσιο backstage υλικό από τη φωτογράφιση.

Ανάμεσα τους επαγγελματίες αθλητές αλλά και αληθινοί άνδρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όλοι έτοιμοι να αφεθούν φέτος μπροστά στον φακό του Βαγγέλη Κύρη, του θρυλικού φωτογράφου, παγκοσμίως γνωστού για το μοναδικό του έργο που συνδυάζει εικόνες και στοιχεία από το παρελθόν με μια σύγχρονη και καινοτόμα αισθητική για ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που σαγηνεύει και δίνει περεταίρω τροφή για σκέψη και συζήτηση. Στις σελίδες του φετινού Ημερολογίου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την ιδιαίτερη καθημερινότητα τους σε ένα αυθεντικό πύργο του Σαρωνικού που χρονολογείται από το 18ο αιώνα.

Γυμνά σώματα, χωρίς καμία λογοκρισία, μπλέκονται μέσα σε τοπία που πλέον ανήκουν σε μιαν άλλη εποχή. Με τρόπο περίτεχνο, σχεδόν ποιητικό, ο Κύρης καταφέρνει να αποτυπώσει σε κάθε φωτογραφία το δικό του όραμα για το Ελληνικό ανδρικό κάλλος και μαζί να μας προσφέρει μια πληθώρα συναισθημάτων που σίγουρα θα εκπλήξουν ακόμα και όσους πιστεύουν πως τα είχαν δει όλα τη πρώτη φορά».

Απολαύστε:

https://www.instagram.com/p/BcafwItgi_d/?taken-by=greekscometrue

https://www.instagram.com/p/BcSthwBgZ40/?taken-by=greekscometrue

https://www.instagram.com/p/BbuxozrAI-J/?taken-by=greekscometrue

https://www.instagram.com/p/BcAzpJEgyzm/?taken-by=greekscometrue

https://www.instagram.com/p/BaeSk2Ig5WJ/?taken-by=greekscometrue

https://www.instagram.com/p/BZwM2TNAtpY/?taken-by=greekscometrue

https://www.instagram.com/p/BbsBSXNArBJ/?taken-by=greekscometrue

https://www.instagram.com/p/BZWnvNYAoiS/?taken-by=greekscometrue

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Φεγγάρι της Φράουλας: Το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα με εντυπωσιακή Πανσέληνο στον ουρανό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πολύ υψηλά τα ποσοστά γραπτών κάτω από τη βάση σε τρία μαθήματα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Έχουμε την ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών και των βάσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Ελλάδα για συναυλία ο Baby Lasagna, aka ο νικητής του κοινού στην Eurovision!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET