Τιβί

GNTM4: Η Κυβέλη έχει χάσει δουλειές εξαιτίας σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχθεί!

Δυστυχώς, δεν πέφτουμε από τα σύννεφα...

Neopolis Team

20 Οκτωβρίου, 2021

Η Κυβέλη είναι από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει το παιχνίδι αρκετές φορές φέτος και από εκείνα που έχουν χαρίσει πολλά memes στο Twitter. Είναι επίσης ένα αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό κορίτσι, το οποίο έχει τα φόντα να γίνει μοντέλο και να πάει μπροστά στο χώρο, είτε βγει νικήτρια του GNTM4 είτε όχι.

Βέβαια, τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, και ύστερα από τη δική της εξομολόγηση, το να είσαι όμορφ@ δε φτάνει για να πετύχεις.

Πρέπει να είσαι και πολύ τυχερ@ (υπερβολικά στην προκειμένη) ώστε να μην πέσεις σε καταστάσεις που θα σε ρίξουν και θα σε απομακρύνουν από το όνειρό σου. Και μία πολύ συνήθης κατάσταση στον κόσμο του μόντελινγκ, είναι η σεξουαλική παρενόχληση. Όσο αστραφτερός κι αψεγάδιαστος μοιάζει ο κόσμος αυτός στα μάτια μας, τόσο σκοτεινός και προβληματικός είναι πίσω από τις κουρτίνες.

Η Κυβέλη λοιπόν, αποκάλυψε πως έχει έρθει αντιμέτωπη με αυτό το κομμάτι του μόντελινγκ και ήταν αρκετά δυνατή για να του αντισταθεί. Όπως δήλωσε ο σύντροφός της, Μάριος Κρητικός, γι’ αυτό το θέμα στην εκπομπή ‘Super Κατερίνα’, η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση παλαιότερα, η οποία της «κόστισε» μάλιστα δουλειές. Για την ακρίβεια, της κόστισε δουλειές σε τοξικό περιβάλλον! Μπορεί δηλαδή εκείνη τη στιγμή να έμοιαζε με απώλεια, αλλά στην πραγματικότητα γλίτωσε από κάτι που θα τη στιγμάτιζε ακόμα χειρότερα.

https://youtu.be/QY37qb447S0

Όσο δύσκολο κι αν είναι λοιπόν να πεις «όχι» σε κάτι μεγάλο, που όμως σε πληγώνει, τόσο σημαντικό είναι για να έρθει κάποια στιγμή η αλλαγή. Η απόφαση της Κυβέλης να θυσιάσει δουλειές για την ψυχική της υγεία, είναι η απόφαση που πρέπει να παίρνουμε όλ@ όταν βιώνουμε κάτι παρόμοιο. Και είναι καλό που έφερε το θέμα αυτό στο φως, σε ένα ριάλιτι που παρακολουθείται από πολύ κόσμο και μάλιστα από άτομα που ενδιαφέρονται για το χώρο.

Ας είναι η εποχή που βιώνουμε η αρχή του τέλους του κεφαλαίου «σεξουαλική παρενόχληση»! Το να βλέπουμε νέα άτομα να κάνουν το βήμα μπροστά για να μιλήσουν χωρίς ντροπές πάντως, είναι πολύ ενθαρρυντικό κι ευχόμαστε να είναι και η κίνηση που θα κάνει τη διαφορά.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘Poor Things’: Έρχεται στο Disney+ λίγο πριν τα Όσκαρ, για να ξέρεις ποιος θα τα σηκώσει!

Μουσική

Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου και ήδη σκαρφάλωσε στις τάσεις!

EVENTS

Cool Crips: Το πιο φούξια, σέξι και προσβάσιμο πάρτι της Αθήνας είναι και πάλι εδώ!

EVENTS

Release Athens 2024: Με Parov Stelar, Jain και Telenova θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

EVENTS

ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ: Ετοιμάσου να τα δώσεις όλα για όλα στο Party του CU στο Floyd Club!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET