DIGITAL

GNTM: Σε ένα μόνο επεισόδιο η Σοφία Χατζηπαντελή δίδαξε μόντελινγκ στην κριτική επιτροπή!

Και τη δοξάζουμε για αυτό!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

20 Σεπτεμβρίου, 2022

Πρεμιέρα χθες για το GNTM και αυτό που καταλάβαμε είναι ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η έννοια του diversity. 5η σεζόν και προχωράμε. 

Έχουμε μια ελπίδα βέβαια ότι φέτος θα γίνει η ανατροπή, αφού στην κριτική επιτροπή πλέον υπάρχει η Σοφία Χατζηπαντελή, aka το πρόσωπο που τράβηξε όλη την προσοχή στο πρώτο επεισόδιο. Συγγνώμη που δε θυμόμαστε όλες τις διαγωνιζόμενες, περιμέναμε απλά να ακούσουμε γνωμούλα από τη νέα κριτή.

Αυτό που καταλάβαμε από την πρώτη γνωριμία μαζί της είναι ότι δίνει το «ναι» σχεδόν σε όλες τις διαγωνιζόμενες και πως αναζητά παθιασμένα το diversity. Α ναι, και ότι δε χάνει ευκαιρία να τη λέει στους υπόλοιπους κριτές και να κάνει expose το συντηρητισμό τους σε μια εποχή όπου το μόντελινγκ έχει αλλάξει τελείως από αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Το παρακάτω ξέσπασμα είναι όλο το επεισόδιο in a nutshell και πιθανότατα και τα επόμενα που θα προβληθούν. Κι αν ευχαριστηθήκαμε κάτι πολύ, είναι το γεγονός ότι η Βίκυ δεν είχε να απαντήσει τίποτα.

Έξτρα πόντους κέρδισε και από την οντισιόν της Εύας, όπου Καράβας και Καγιά επέμεναν να την «υποτάξουν» στις διαθέσεις των κομμωτών σε περίπτωση που για κάποια δουλειά απαιτήσουν να της… ξουρίσουν το μαλλί.

Η Σοφία λοιπόν, στάθηκε δίπλα στη διαγωνιζόμενη (και σε εμάς, αλλά χωρίς να το ξέρει) και υποστήριξε πως αν κάποιος θελήσει να της πάρει το πιο χαρακτηριστικό πράγμα πάνω της, δεν αξίζει να συνεργαστεί μαζί του. Για την ακρίβεια, είπε αυτό που κάποια στιγμή πρέπει να κατανοήσει ο κόσμος της μόδας: πού και πού, όταν δε συμφωνείς με κάτι, μπορείς και οφείλεις να λες όχι!

Η αυθεντικότητα, η φρεσκάδα και οι σύγχρονες απόψεις της Σοφίας Χατζηπαντελή λοιπόν, ήταν αυτές που μας κέρδισαν χθες, προς έκπληξή μας. Παραδεχόμαστε ότι με τις, κατά κάποιον τρόπο προκλητικές, δηλώσεις της λίγο πριν κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι, είχαμε την εντύπωση πως έρχεται με άγριες διαθέσεις, απλά για να τραβήξει την προσοχή. Χθες ωστόσο, καταλάβαμε ότι έχει μπουχτίσει με το πόσο πίσω είναι (και) το μόντελινγκ σε αυτή τη χώρα και πως ακόμα δεν έχουν κατανοηθεί ούτε καν σημαντικές έννοιες. Θέλει πολύ δρόμο μέχρι να εφαρμοστούν κιόλας…

Μέχρι τότε, παραμένουμε στην πλευρά του Twitter που δοξάζει τη νέα προσθήκη στην κριτική επιτροπή και τον τρόπο που δίνει τα φώτα της στους υπόλοιπους συναδέλφους. Sofaki the boss!

#1 Και νομίζαμε ότι το Βικάκι το ‘χε με το αγγλικό 

#2 We stan a queen

#3 Έχει κερδίσει το κοινό και αυτό θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο τον αποχαιρετισμό 

#4 Η πραγματική αποκάλυψη της σεζόν 

#5 Και σε κάποιους δεν αρέσει αυτό… 

#6 Μα είναι το signature!

#7 Κουβαλάει όλο το σόου λέμε!

#8 Ποια Ισμήνη βρε παιδιά; 

#9 Μίλησε εκ μέρους όλων μας!

#10 Πολύ φοβόμαστε ότι κάτι τέτοιο παίχτηκε 

#11 Lost in translation γενικά

Bonus: Το αντίθετο μήνυμα από αυτό που περνάει 5 χρόνια το GNTM δηλαδή!

Όπως ξέρουμε δυστυχώς, η Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί guest στην κριτική επιτροπή (επιμένουμε ότι το #10 κρύβει κάποια αλήθεια), αφού με το τέλος των bootcamps δε θα έχει πια ρόλο στο ριάλιτι. Παρόλα αυτά, ελπίζουμε να προλάβει να αφήσει το στίγμα της και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα GNTM διαφορετικό από τα προηγούμενα και με αληθινά diverse μοντέλα. Απολαύστε την όσο προλαβαίνετε!

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET