Τιβί

Της επιστροφής στο GNTM – Ποιες κοπέλες ακούγεται ότι μπαίνουν ξανά στο σπίτι!

Κι όμως δεν είναι η Σουζάνα!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

18 Νοεμβρίου, 2019

Ένα είναι το πήγαινε-έλα που έχει γίνει μέχρι στιγμής στο GNTM και που πολύ μας την έχει δώσει (γκουχ Σουζάνα γκουχ), αλλά απ’ ό,τι φαίνεται θα τους κάνουν συνήθεια και θα βλέπουμε κάθε λίγο επιστροφές. Για να μιλήσουμε γι’ αυτές ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να πούμε και για τις αποχωρήσεις που θα γίνουν, οπότε τα γνωστά, spoil alert, και προχωράμε.

Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, θα βρεθούμε προ εκπλήξεως, με τη μία εκ των παικτριών που θα την κάνουν από το σπίτι του GNTM, να είναι η Ελευθερία Καρναβά. Πολυσυζητημένο πρόσωπο του παιχνιδιού, το οποίο είχαμε την εντύπωση πως θα φτάσει αρκετά ψηλά (golden pass αφού) και ίσως όντως το καταφέρει, μιας και η παραγωγή θα της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν ξέρω για σας, αλλά πολύ θέλω να δω την αντίδραση της Κάτιας πάνω σ’ αυτό…

https://www.instagram.com/p/BvHN4V3FTbL/

Η επόμενη που ενώ θα γευτεί την πίκρα της αποχώρησης, στη συνέχεια θα νιώσει και τη γλύκα της επιστροφής, είναι η Εμμανουέλα Μάινα. Μπορεί λοιπόν να προβεί την πόρτα της εξόδου αυτήν την εβδομάδα, αλλά δε θα κάτσει για πολύ εκτός GNTM.

https://www.instagram.com/p/BtQy9Zcg-6k/

Ωστόσο, ένα ακόμη πρόσωπο που θα ξαναμπεί στο παιχνίδι, και ομολογουμένως το είχαμε ξεχάσει γιατί πάει και καιρός, είναι η Πόπη Γαλετσά. Μαζί με την Κατερίνα Πεφτίτση ήταν οι πρώτες κοπέλες που έφυγαν από το GNTM, καθώς, λόγω υψοφοβίας, αρνήθηκαν να κάνουν την πρώτη δοκιμασία.

https://www.instagram.com/p/B4urQbBA8wL/

Κι όλα τα παραπάνω βέβαια, σύμφωνα με το TLIFE, διότι η Μέγκι έχει άλλες πληροφορίες.

Αυτές λοιπόν, λένε πως τα κορίτσια που θα επιστρέψουν στο σπίτι είναι η Πόπη Γαλετσά και Κατερίνα Πεφτίτση, οι οποίες μαζί με όλες τις υπόλοιπες κοπέλες που έχουν αποχωρίσει μέχρι στιγμής από το παιχνίδι, θα γυρίσουν για χάρη μιας φωτογράφισης, η οποία θα αναδείξει ποια από αυτές αξίζει να ξαναδοκιμάσει την τύχη της στο GNTM. Οι δυο τους καταπώς φαίνεται θα είναι αυτές που θα περάσουν.

https://www.instagram.com/p/B34QZwwF95h/

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιο από τα δύο σενάρια ισχύει σίγουρα, αλλά όλο αυτό με τις επιστροφές σαν να κουράζει κάπως φέτος. Στο κάτω-κάτω, πότε θα βγει η νικήτρια; 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET