Τιβί

GNTM: Δεύτερη Κάτια μας βγήκε τελικά η Κέισι, κάποιοι το είχαν δει να έρχεται…

Και ξαφνικά μας είναι παντελώς αδιάφορο ποια θα κερδίσει τον τελικό...

Neopolis Team

18 Δεκεμβρίου, 2019

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM φτάνει αύριο στο τέλος του και παρά την κλάψα που έχουμε βγάλει τον τελευταίο καιρό γι’ αυτό, μάλλον σε καλό θα μας βγει, γιατί έχει αρχίσει και βράζει το μέσα μας με αυτά που βλέπουμε. 

Αρχικά, να πούμε ότι αύριο που θα προβληθεί ο τελικός, το αποτέλεσμα δε θα μας κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς με τη συγκεκριμένη τριάδα να διεκδικεί τον τίτλο, δεν πρόκειται να μείνουμε ευχαριστημένοι με τη νικήτρια σε καμία από τις τρεις πιθανές περιπτώσεις. Το οποίο γεγονός έρχεται σε αντίθεση με τη λατρεία που υπήρχε μέχρι πρότινος στο πρόσωπο της Άννας-Μαρίας και τις φράσεις τύπου «δώστε της τον τίτλο και λήξτε το» να ακούγονται κάθε λίγο και λιγάκι. Πράγμα που πλέον μέχρι και απευχόμαστε να συμβεί μπορούμε να πούμε…

Από την άλλη, είχε και η Κέισι το δικό της φαν κλαμπ, μέχρι που άρχισε να πετάει απαξιωτικές ατάκες για τη Μαρία και να το παίζει φιλενάδα στην Κάτια. Εκεί είναι που έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Ή μάλλον, έφτασε με το χθεσινό σκηνικό (και κόντεψε να φτάσει με τα λόγια ύστερα από την αποχώρηση της Χαράς), όπου στρίμωξαν οι τρεις παίκτριες, με πρωτοστάτη την Κέισι, σε μια γωνίτσα τη Μαρία, την οποία λυπήθηκε όλο μας το είναι…

Η Άννα-Μαρία είχε δείξει δείγματα κακής συμπεριφοράς, μιας και οι ατάκες της δεν την έκαναν τόσο είδωλο όσο αγενή πολλές φορές, και χθες μας έδειξε άλλη μία τέτοια στιγμή της, λέγοντας ότι οι άλλες δύο κοπέλες (Κάτια και Μαρία) δεν την ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Η ηλικία της ωστόσο δικαιολογεί εν μέρει τη συμπεριφορά της και γενικότερα επειδή είναι εύκολο να παρασυρθείς σε αυτές τις ηλικίες και μάλιστα συμμετέχοντας σε διαγωνισμό με μεγαλύτερες κοπέλες από τις οποίες επηρεάζεσαι ξεκάθαρα, της την έχει χαρίσει κάπως το κοινό και γλίτωσε τα χειρότερα σχόλια που βρήκαν στόχο στην Κέισι.

Η τελευταία επίσης είχε δώσει δείγματα από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού κι ενώ κάποιοι λίγοι τα επισήμαιναν, εμείς αλληθωρούσαμε. Αλλά ήρθε να μας τα δείξει και η ίδια μια καλή, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Πήρε λοιπόν το πιο ξινισμένο ύφος που μπορούσε, το ‘παιξε σούπερ μόντελ που δεν είναι και έδωσε την ευκαιρία που έψαχνε το Twitter για να κράξει.

Και να πούμε κι αυτό μια στιγμή: δεν της πέφτει κανένας λόγος για το σκοπό που πήγε η καθεμία στο παιχνίδι. Κι εφόσον η Μαρία έφτασε σε αυτό το σημείο χωρίς καμία εμπειρία, σημαίνει ότι είχε καλύτερη εξέλιξη.

#1 Μιας και μόλις τα ‘παμε

#2 Τους έκατσε βαρύ και των 3 τους

#3 Άμα θέλει πάντως, το διώχνει το σέξινες από πάνω της

#4 Κάπως περίεργα τα έχει στο μυαλό της… 

https://twitter.com/sakafiores/status/1207096738064015363

#5 Εντωμεταξύ είναι κάποιο εφόδιο για να γίνεις μοντέλο, η αγάπη για το μόντελινγκ; 

#6 Κακία, ρε φίλε… 

#7 Ε ρε και να έφτανε τελικό… 

#8 Άλλο κι αυτό πάλι… 

https://twitter.com/dimitra_mourk/status/1206703189443121157

#8 Μάλλον αυτό της πείραξε

#9 Και ότι όλες αυτές μαζί πάνε τελικό; 

https://twitter.com/darkbutitstrue/status/1207058741067206656

#10 Είναι και κάποιοι που βλέπουν μπροστά

#11 Και λίγο παραπέρα 

#12 Δεν ξεπερνιέται εύκολα τέτοια ξινίλα

#13 Ίσως δεν ήταν και τόσο κρυφή 

#14 Και μια έκρηξη για το τέλος!

https://twitter.com/MaleBitchHere/status/1207039323629084674

Υ.Γ. Δε χρειαζόμασταν κάτι άλλο από αυτό!

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET