fbpx

GNTM 2: Πάνω από 7000 κοπέλες αποφάσισαν να συμμετέξουν, ανέβηκε ψηλά η μπήχης!


Αν ένα κανάλι σημείωσε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν με τα ριάλιτι που επέλεξε να ρίξει στην μάχη της τηλεθέασης, τότε αυτό δεν είναι άλλο από το STAR.

GNTM, Master Chef και Shopping Star μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έφεραν ηλιόλουστες ημέρες στο κανάλι της Κηφισιάς.

Σε αντίθεση, βέβαια, με το Power of Love και το Survivor που έφεραν στον ΣΚΑΪ πολύ απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης. Κάτι παραπάνω από αναμενόμενο, ειδικά για το ριάλιτι επίβιωσης, του οποίου τα νούμερα είχαν αρχίσει από πέρυσι να πέφτουν κατακόρυφα.

Εξού και ο Ατζούν έριξε το τελευταίο του χαρτί, δηλαδή αυτό της Ελλάδας vs Τουρκίας, κάτι που τελικά δεν ευδοκίμησε. Ξεπερασμένες συνταγές.

Αυτό πάντως που συζητήθηκε όσο κανένα, σχολιάστηκε όσο τίποτα στο Twitter και κέρδισε ένα πολύ μεγάλο στοίχημα, ήταν το Greece’s Next Top Model, το οποίο τελικά το βρήκαν στο πρόσωπο της Ειρήνης Καζαριάν.

Ακριβώς λοιπόν επειδή η πορεία του GNTM ήταν επιτυχημένη, δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθει στις οθόνες μας και ο δεύτερος κύκλος, τον οποίο περιμένουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ήδη, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, ένω αξίζει να αναφερθεί πως περισσότερα από 7.000 κορίτσια δήλωσαν συμμετοχή για μία θέση στο GNTM 2 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, οι audition σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν ολοκληρωθεί, με τους τέσσερις κριτές να βλέπουν 400 μοντέλα από τα οποία τα 70 πέρασαν τελικά στην επόμενη φάση των bootcamps.

Ευτυχώς έχουμε τους κριτές να μας ενημερώνουν μέσω των social media σε ποια φάση γυρισμάτων βρίσκονται. 

Τώρα, όσον αφορά το team που θα πλαισιώνει το GNTM 2, τα πράγματα είναι απλά καθώς θα είναι πάλι το ίδιο. Η συνταγή φαίνεται να έδεσε, οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να αποχωρήσει κάποιος και να προστεθεί άλλος. Εννοείται πως Ζενεβιέβ Μαζαρί και Έλενα Χριστοπούλου θα είναι ξανά οι coaches που αγαπήσαμε.

Γιατί κάτι τέτοια δεν ξεχνιούνται με τίποτα!

Να σημειωθεί πως τα μοντέλα καλούνται να απαντήσουν και σε μια σειρά από ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα, αν είχαν ποτέ συμβόλαιο για modeling, αν έχουν κάποιον manager ή προηγούμενη εμπειρία στο modeling, αν πιστεύουν ότι μπορούν να είναι ένα από τα ελληνικά Next Top Models, αν έχουν αγαπημένο μοντέλο και γιατί, ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους σχεδιαστές, τι δεν θα έκαναν σε μία φωτογράφιση και αν είναι άνετες να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μπροστά στην κάμερα, στο σπίτι του GNTM.

Εν τω μεταξύ η κάμερα της πρωινής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» κατέγραψε τα γυρίσματα της πρώτης οντισιόν και η δημοσιογράφος Τζώρτζια Γεωργίου μίλησε με αρκετές κοπέλες, η κάθε μία με διαφορετική ομορφιά.

Άραγε, είναι καμία από αυτές η συνέχεια της Μέγκι; 

Ανυπομονούμε απλά!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET