ΕΛΛΑΔΑ

Το γήπεδο της ΑΕΚ θα ήταν κομπλέ και χωρίς τη σεξιστική «διακόσμηση» των τουαλετών!

Ξεπερασμένο χιουμοράκι...

Neopolis Team

28 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Νέα Φιλαδέλφεια αποκτά πλέον το δικό της εντυπωσιακό γήπεδο, που απλά ξέρουμε ότι θα γεμίζει κόσμο σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ! Μιλάμε για ένα όνειρο ζωής των φιλάθλων, το οποίο παρακολουθούν να πραγματοποιείται εδώ και λίγα χρόνια, από την αρχή μέχρι το τέλος του. Βλέποντας φωτογραφίες και βίντεο εξάλλου, δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις το αποτέλεσμα είτε είσαι οπαδός της ομάδας είτε όχι. Μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον. 

Διότι ναι μεν εντυπωσιαστήκαμε από την κάτοψη του γηπέδου και τις κερκίδες του, αλλά βλέποντας τις τουαλέτες σε βίντεο-tour του εσωτερικού, μια ξενέρα τη φάγαμε. Σοβαρά τώρα; Αυτό είναι το χιούμορ του 2022;

Και δε χρειάζεται να είσαι «βάζελος» ή «γαύρος» για να σχολιάσεις αυτό το λάθος στον τοίχο σε μια προσπάθεια να σαμποτάρεις το εγχείρημα, αρκεί να κατανοείς λίγα πράγματα γύρω από την έννοια του σεξισμού. Ελπίζουμε δηλαδή να το βλέπει και ο κάθε ΑΕΚτζής εκεί έξω.

Η παραπάνω εικόνα στις τουαλέτες ενός νέου και μοντέρνου υποτίθεται κτιρίου αναπαράγει στερεότυπα που θα έπρεπε να βρίσκονται στο παρελθόν – πράγμα που προφανώς δεν ισχύει. Έχει διπλή σημασία δηλαδή το γεγονός ότι ένα τόσο μεγάλο έργο, όπως ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, που συγκεντρώνει σε μεγαλύτερο ποσοστό άντρες, προβάλει τη γυναίκα σαν την επιφανειακή «γκόμενα» που την ενδιαφέρει μόνο το μέγεθος και ταυτόχρονα προσβάλει τους ίδιους τους άντρες υπονοώντας πως αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι πρώτα απ’ όλα το μόριό τους.

Κι εκτός των άλλων, είναι απλά άβολο να κάνεις την ανάγκη σου και να έχεις μια αφίσα με ανθρώπους να σε κοιτούν στο επίχαμο σημείο, με επικριτικό βλέμμα. Περίεργο ότι υπάρχει άνθρωπος που σκέφτηκε το αντίθετο.

Σε κάθε περίπτωση, το χιούμορ αυτό είναι ξεπερασμένο και είναι λυπηρό να βλέπεις κάποιους να προσπαθούν να το συντηρήσουν με νύχια και με δόντια. Ένα γήπεδο που μεταξύ άλλων έχει και ιστορική σημασία χάρη στην προσφυγική καταγωγή της ΑΕΚ, δε δικαιολογείται να «λέει» τόσο ρηχά αστειάκια.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Δικαίωση για την Έλενα Κρεμλίδου σε υπόθεση revenge porn: «Κορίτσια να μιλάτε!»

ΕΛΛΑΔΑ

Θετικό το αλκοτέστ της Κυβέλης στο τροχαίο δυστύχημα – Αντιμέτωπη με κάθειρξη πολλών ετών!

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός Youtuber πιάστηκε να έχει στην κατοχή του 90 ροζ βίντεο από συνευρέσεις του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET