Τιβί

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κάνει δυνατό comeback με νέα σειρά στην τηλεόραση!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μετά την «Εθνική Ελλάδος» στο Mega, που δυστυχώς κόπηκε, επιστρέφει με νέα σειρά που αναμένεται να προστεθεί στη συλλογή του με τα «διαμαντάκια», όπως το Παρά Πέντε. Είναι ένας άνθρωπος με ταλέντο που τον εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια στο σενάριο, αλλά και στην υποκριτική. Η φετινή σεζόν πάντως είναι πολύ δυνατή για […]

Neopolis Team

1 Νοεμβρίου, 2017

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μετά την «Εθνική Ελλάδος» στο Mega, που δυστυχώς κόπηκε, επιστρέφει με νέα σειρά που αναμένεται να προστεθεί στη συλλογή του με τα «διαμαντάκια», όπως το Παρά Πέντε. Είναι ένας άνθρωπος με ταλέντο που τον εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια στο σενάριο, αλλά και στην υποκριτική.

Η φετινή σεζόν πάντως είναι πολύ δυνατή για τον ίδιο. Είναι ήδη κριτής στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και παρουσιαστής του “The Voice” στο ΣΚΑΪ και από τον Φεβρουάριο, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ουκρανικής προέλευσης σειράς, στο STAR.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «πολυτεχνίτη» και εύχεται όχι «ερημοσπίτη» με τόσα projects που έχει αναλάβει, ενώ δήλωσε:

«Δευτέρα και Τρίτη κάνουμε εγγραφές για το Ταλέντο, Τετάρτη και Πέμπτη για το Voice, ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή τις αφιερώνω στο γράψιμο και σε όλο το στήσιμο της σειράς. Είμαι δραστήριος και μου αρέσει πολύ, γνωρίζοντας παράλληλα πως οι συγκεκριμένες υποχρεώσεις έχουν ημερομηνία λήξης και δεν θα πάει όλη η ζωή μου έτσι».

Ας θυμηθούμε όμως λίγο τις καλύτερες του στιγμές από τις κορυφαίες ελληνικές σειρές του.

Σαββατογεννημένες

Στο Πάρα Πέντε

 

FUN ZONE

Μουσική

Έρχεται Ελλάδα ο Slimane, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τη φωνή του στην Eurovision!

BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

BINGE WATCHING

‘Kind of Kindness’: Έρχεται η πρεμιέρα της σχεδόν τρίωρης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου!

Μουσική

Το Nemo έχασε και το δεύτερο βραβείο της Eurovision, αφού έσπασε το πρώτο στη σκηνή!

Μουσική

«Να Ζήσω Παραπάνω»: Το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου θα γίνει το αγαπημένο σου για το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET