Είναι viral

Η γίγας μερίδα πατάτες των McDonald’s είναι αυτό που χρειαζόμαστε μετά από κάθε έξοδο!

Μόνο έτσι αποτρέπεται το χανγκόβερ!

Neopolis Team

3 Ιουλίου, 2022

Ευτυχία θα πει να μπαίνεις ξημερώματα στα McDonald’s και να βλέπεις σαν επιλογή στο μενού γίγας μερίδα πατάτες! Το ιδανικό κλείσιμο Σαββατόβραδου θα λέγαμε.

Μιας που μας δίνεται η ευκαιρία στο μεταξύ, καταγγέλουμε αυτό το αστείο με τις τηγανητές πατάτες. Δεν έχουμε ιδέα ποιος θεώρησε ότι η «μεγάλη» μερίδα είναι επαρκής, αλλά το clown emoji είναι ο μοναδικός τρόπος να τον περιγράψουμε.

Αυτά από εμάς, την κάνουμε για Πολωνία τώρα, αφού εκεί εντοπίστηκε η πιο γενναιόδωρη (ή απλά νορμάλ) μερίδα πατάτες, με την οποία χορταίνεις όντως αντί να κοιτάς με τρόμο τις τελευταίες πατατούλες στον πάτο και να μη νιώθεις τον παραμικρό κορεσμό. Μικρή λεπτομέρεια: πρόκειται για ‘sharing size’, αλλά ποιος μοιράστηκε ποτέ τις πατάτες του για να το κάνει τώρα;!

Όπως αναφέρει και το ίδιο το post των πολωνικών Mc, είναι «για να τις μοιράζεσαι, ή όχι». Ας μείνουμε στο όχι.

Ο μεγάλος χαμούλης προκλήθηκε όταν ένας food blogger ανέβασε σχετικό βίντεο στο TikTok, λέγοντας πως πιθανόν αυτή να είναι η μεγαλύτερη μερίδα που υπάρχει.

Είμαι στην Πολωνία αυτή τη στιγμή, και νομίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη μερίδα πατάτες McDonald’s στον κόσμο!

@foodreview.uk McDonald’s Fries Biggest Portion EVER! #McDonalds #fyp #Poland #FastFood #fries ♬ original sound – FoodReview.UK

Εκεί που παραλίγο να πάθουμε εγκεφαλικό βέβαια, ήταν όταν αστειεύτηκε λέγοντας πως αυτή είναι η medium εκδοχή τους. Όταν λέμε ότι σχεδόν κλείσαμε αεροπορικά!

Πάντως, σοβαρά τώρα, ας σκεφτούν κι εδώ να φέρουν κάτι αντίστοιχο, θα έχει εγγυημένη επιτυχία. Κοιτάς την παραπάνω εικόνα και το μόνο που σκέφτεσαι είναι «ό,τι πρέπει για after Σάββατο βράδυ ή Κυριακή μεσημέρι με απάλευτο χανγκόβερ»!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET