ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

6 λόγοι για τους οποίους κάθε 20άρης πρέπει να έχει κολλητή φίλη!

Οι περισσότεροι 20άρηδες έχουν μια παρέα, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από άτομα του ίδιου φύλου. Υπάρχουν, όμως και αυτοί που έχουν κρατήσει μια θέση στην παρέα τους και για ένα άτομο του αντίθετου φύλου, τη γνωστή «κολλητή», την οποία έχουν σαν αδερφή τους. Μια κολλητή φίλη μπορεί σίγουρα να προσφέρει σ’ ένα αγόρι σχεδόν όλα […]

Ειρήνη Λι

2 Νοεμβρίου, 2015

Οι περισσότεροι 20άρηδες έχουν μια παρέα, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από άτομα του ίδιου φύλου. Υπάρχουν, όμως και αυτοί που έχουν κρατήσει μια θέση στην παρέα τους και για ένα άτομο του αντίθετου φύλου, τη γνωστή «κολλητή», την οποία έχουν σαν αδερφή τους. Μια κολλητή φίλη μπορεί σίγουρα να προσφέρει σ’ ένα αγόρι σχεδόν όλα όσα του προσφέρουν οι κολλητοί φίλοι του.

Όμως υπάρχουν κάποια σημεία στα οποία τα κορίτσια φίλες υπερτερούν και αποτελούν – σαφώς – extra points για να αποκτήσεις μια κολλητή φίλη:

 

Σας κρατάμε μακριά από κακές αποφάσεις

Ναι, ξέρουμε πως αυτή η κοπέλα στο Facebook είναι πάρα πολύ καυτή και sexy και πως όλοι οι άντρες θα ήθελαν να κάνουν κάτι μαζί της. Επίσης, δεν υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που να μπορείς να εστιάσεις κάπου αλλού εκτός από το στήθος της και τα οπίσθια της. Τσεκάροντας μάλιστα τα status της καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για κάποια που ψάχνεται και περιμένει τον πρίγκιπα με τα …λεφτά αισθήματα! Επομένως, σίγουρα θέλεις να αρχίσεις να βγαίνεις μαζί της; Φαίνεται πως η κοπέλα έχει τρομερά προσόντα, αλλά σοβαρά τώρα;!

Όταν έχεις μια κολλητή φίλη, ως γυναίκα, αντιλαμβάνεται αμέσως τα μηνύματα που θέλει να περάσει ένα άτομο του ίδιου φύλου, σε αντίθεση με εσένα που εκείνη την ώρα σκέφτεσαι πως θα καταφέρεις να ορμήξεις. Ίσως ένα χρόνο αργότερα να την ευχαριστείς γι’ αυτό, όταν δεις εκείνο το κορίτσι από το Facebook με γκόμενο (πιθανόν μεγαλύτερης ηλικίας), ολοκαίνουριο στήθος – αερόσακους και το αμάξι εκείνου που σέρνει από πίσω της. Βασικά, το τελευταίο είναι θέμα προς αμφισβήτηση. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω ποιος σέρνει ποιον!

 

Σας επαναφέρουμε στην πραγματικότητα

Εάν έχεις φτάσει στην ηλικία των 28+ και νομίζεις πως έχεις ακόμα μερικά χρονάκια μπροστά σου για να βγαίνεις με 18χρονα και γενικότερα πιτσιρίκες, προτού περάσει η μπογιά σου και οι φίλοι σου συμφωνούν μαζί σου, τότε σίγουρα χρειάζεσαι μια δόση ειλικρίνειας, σκληρή μεν «με αγάπη» δε, από την κολλητή σου. Μπορεί να μην σου αρέσει πάντα ό,τι έχει να σου πει, αλλά στο τέλος, θα καταφέρει να σε καθοδηγήσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που σκεφτόσουν.

Βέβαια, από την άλλη, όταν συναντήσει μια γυναίκα που θεωρεί πως είναι κατάλληλη για εσένα και σου το τονίσει, ξέρεις πως είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου και πρέπει να της δώσεις μια ευκαιρία.

 

Ξέρουμε καλύτερα τις λεπτομέρειες για μια κοπέλα από κάποιον φίλο σας / Είμαστε καλύτεροι μεσάζοντες

Οι γυναίκες δίνουν συνήθως περισσότερο βάση στις λεπτομέρειες απ’ ότι οι άντρες. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε καλύτερες στο να θυμόμαστε και την παραμικρή λεπτομέρεια για κάποια κοπέλα, ακόμα κι αν την έχουμε συναντήσει μόνο μια φορά (ή ακόμα κι αν έχουμε δει μόνο το profile της). Επιπλέον, ως μεσάζοντες, ενώ ο κολλητός σου θα πει κάτι ξερό και γενικό, όπως: «Έχω ακούσει πολλά για εσένα τελευταία!», εμείς θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα! Για παράδειγμα: «Γειά σου, τι κάνεις; Χαίρομαι που σε γνωρίζω! Πρέπει να είσαι η *τάδε*, η ξαδέρφη του *τάδε*. Έχω ακούσει πολλά για εσένα. Νομίζω είσαι στη Νομική, σωστά; Τον φίλο μου τον *τάδε* τον ξέρεις; Σπουδάζει κι αυτός εκεί. Έλα να στον γνωρίσω!»

Όχι, πείτε! Δεν είμαστε οι καλύτερες;

 

Μπορούμε να έρθουμε μαζί σας εκεί που οι κολλητοί σας δεν μπορούν

Όταν έρχεται η ώρα να πάτε για ψώνια, γνωρίζετε πως πλέον δεν μπορείτε να πάτε με τη μαμά σας και πως μόνο ο κολλητός δεν αρκεί, καθώς πάντα χρειάζεται μια γυναικεία γνώμη. Επιπλέον, αν ο κολλητός σας είναι κολλημένος, για παράδειγμα με τα θαλάσσια σπορ, τότε το μόνο που θα τον νοιάζει να αγοράσει είναι μαγιό, μαγιό και φανελάκια. Οπότε άκρη δεν βρίσκετε!

Ακόμα, εκεί που τα αγόρια κολλητοί υστερούν είναι στη σωστή επιλογή δώρων. Θέλεις να πάρεις δώρο στους γονείς σου, στην ξαδέρφη σου, στην κοπέλα σου, σ’ έναν άλλο φίλο σου; Το πιο πιθανό είναι να προτιμήσεις την αποκλειστική παρέα της κολλητής σου γι’ αυτή τη δουλειά!

 

Μπορούμε να σας συνοδεύσουμε κάπου ανά πάσα στιγμή

Υπάρχουν κάποιες εκδηλώσεις, στις οποίες μπορεί να μην θέλεις να πάρεις μαζί σου την κοπέλα που μόλις αρχίσατε να βγαίνετε, όπως είναι οι γάμοι, τα βαφτίσια, τα γενέθλια κάποιου συγγενή σου, ένα αθλητικό γεγονός (μιας και δεν ξέρεις ακόμα αν της αρέσουν τα σπορ ή όχι), ένα εταιρικό πάρτι. Επομένως, από την στιγμή που έχεις μια κολλητή φίλη, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα νιώθει άνετα ή όχι σε μια τέτοια εκδήλωση, εάν θα διασκεδάζει ή απλά θα βαριέται και επίσης δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το αν θα μεθύσει στα γενέθλια του θείου σου τόσο πολύ που θα ξεράσει στον κήπο του σπιτιού. (είπαμε είναι πρόσφατο το ειδύλλιο – δεν ξέρεις πολλά)

Η κολλητή σου φίλη είναι λοιπόν εδώ για να σε συνοδεύσει όπου είναι απαραίτητο!

 

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας

Μπορεί γυναίκες και γυναίκες να έρθουν και να φύγουν στη ζωή σου, η κολλητή σου φίλη θα είναι πάντα δίπλα σου για μια ζωή και θα σε προσέχει σαν αδερφό της.

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET