ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Για μετά το Πάσχα πηγαίνουν οι Φοιτητικές Εκλογές στο Πάντειο, έχουμε μέλλον ακόμα!

Μπορεί οι φοιτητικές εκλογές για φέτος, να ολοκληρώθηκαν στα περισσότερα ΑΕΙ της χώρας – με τη συμμετοχή μάλιστα, να χαρακτηρίζεται αυξημένη – αυτό όμως, δεν ισχύει και για το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Βλέπετε, η εκλογική διαδικασία στο Ίδρυμα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού της Αθήνας, διεκόπη κι αναβλήθηκε οριστικά, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε με καδρόνια στον […]

Neopolis Team

13 Απριλίου, 2019

Μπορεί οι φοιτητικές εκλογές για φέτος, να ολοκληρώθηκαν στα περισσότερα ΑΕΙ της χώρας – με τη συμμετοχή μάλιστα, να χαρακτηρίζεται αυξημένη – αυτό όμως, δεν ισχύει και για το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Βλέπετε, η εκλογική διαδικασία στο Ίδρυμα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού της Αθήνας, διεκόπη κι αναβλήθηκε οριστικά, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε με καδρόνια στον χώρο και πέταξε τρικάκια με συνθήματα, όπως: «Συνέχισε να ψηφίζεις – Η εξουσία τρίβει τα χέρια της».

Από εκεί και πέρα, ξεκίνησαν διαδικασίες για ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών στο εν λόγω Πανεπιστήμιο, με το πρώτο σχέδιο να κάνει λόγο για εκλογές μέσα στην επόμενη εβδομάδα.. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ της Σχολής, οι παρατάξεις δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία για τη νέα ημερομηνία, όπως απαιτεί ο κανονισμός 12/15. Την ίδια στιγμή, η Σύγκλητος του Πανεπιστήμιου αρνήθηκε να παραχωρήσει το Πανεπιστήμιο για εκ νέου διεξαγωγή εκλογών πριν το Πάσχα, γιατί δεν υπήρχε ομοφωνία στο ΔΣ των φοιτητών, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και δε θέλησε να ταχτεί υπέρ της άποψης καμίας παράταξης.

Η ανακοίνωση της παράταξης που πρόσκυνται στη Νέα Δημοκρατία, καταλήγει: «τελικά, αποφασίστηκε οι εκλογές να διεξαχθούν αμέσως μετά το Πάσχα, σε ημερομηνία εντός του Μαΐου».

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Κατέρρευσε τμήμα από το ταβάνι και οι φοιτητές έδωσαν μάθημα δίπλα στα μπάζα!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αναβάλλεται αύριο η εξεταστική στα πανεπιστήμια της Αττικής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Πατρών έφτιαξαν μινιατούρα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με ζυμαρικά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ εμπνέεται από το ΠΑΜΑΚ και φέρνει τη δική του εφαρμογή με όλα τα αναγκαία!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στα ελληνικά ΑΕΙ όλοι γνωρίζουν για τα μαζικά κοψίματα φοιτητών, όμως κανείς δεν κάνει τίποτα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET