ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Για μετά το Πάσχα πηγαίνουν οι Φοιτητικές Εκλογές στο Πάντειο, έχουμε μέλλον ακόμα!

Μπορεί οι φοιτητικές εκλογές για φέτος, να ολοκληρώθηκαν στα περισσότερα ΑΕΙ της χώρας – με τη συμμετοχή μάλιστα, να χαρακτηρίζεται αυξημένη – αυτό όμως, δεν ισχύει και για το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Βλέπετε, η εκλογική διαδικασία στο Ίδρυμα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού της Αθήνας, διεκόπη κι αναβλήθηκε οριστικά, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε με καδρόνια στον […]

Neopolis Team

13 Απριλίου, 2019

Μπορεί οι φοιτητικές εκλογές για φέτος, να ολοκληρώθηκαν στα περισσότερα ΑΕΙ της χώρας – με τη συμμετοχή μάλιστα, να χαρακτηρίζεται αυξημένη – αυτό όμως, δεν ισχύει και για το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Βλέπετε, η εκλογική διαδικασία στο Ίδρυμα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού της Αθήνας, διεκόπη κι αναβλήθηκε οριστικά, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε με καδρόνια στον χώρο και πέταξε τρικάκια με συνθήματα, όπως: «Συνέχισε να ψηφίζεις – Η εξουσία τρίβει τα χέρια της».

Από εκεί και πέρα, ξεκίνησαν διαδικασίες για ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών στο εν λόγω Πανεπιστήμιο, με το πρώτο σχέδιο να κάνει λόγο για εκλογές μέσα στην επόμενη εβδομάδα.. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ της Σχολής, οι παρατάξεις δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία για τη νέα ημερομηνία, όπως απαιτεί ο κανονισμός 12/15. Την ίδια στιγμή, η Σύγκλητος του Πανεπιστήμιου αρνήθηκε να παραχωρήσει το Πανεπιστήμιο για εκ νέου διεξαγωγή εκλογών πριν το Πάσχα, γιατί δεν υπήρχε ομοφωνία στο ΔΣ των φοιτητών, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και δε θέλησε να ταχτεί υπέρ της άποψης καμίας παράταξης.

Η ανακοίνωση της παράταξης που πρόσκυνται στη Νέα Δημοκρατία, καταλήγει: «τελικά, αποφασίστηκε οι εκλογές να διεξαχθούν αμέσως μετά το Πάσχα, σε ημερομηνία εντός του Μαΐου».

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

UNI LIFE & TIPS

ΜΜΕ ΕΚΠΑ: Φοιτήτρια stalkάρει τα προφίλ των πρώην της για εργασία της σχολής, μη ειρωνικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET