ΟΜΟΡΦΙΑ

Η ghd rise είναι η πρώτη βούρτσα για όγκο που κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πλούσια όλη τη μέρα!

Thank you ghd, μας σώζεις!

Neopolis Team

20 Νοεμβρίου, 2020

Έχεις λεπτή τρίχα και τα μαλλιά σου φαίνονται άτονα και χωρίς όγκο; 

Σου έχουμε την ιδανική λύση, η οποία ακούει στο όνομα ghd rise, την πρώτη έξυπνη βούρτσα για όγκο 3D που μπορεί να εξασφαλίσει 2 φορές περισσότερο όγκο από τις ρίζες έως τις άκρες.* Μπορείς να το πετύχεις άμεσα και χωρίς καθόλου κόπο, ανασηκώνοντας ελαφρά τις ρίζες και μετακινώντας τη ghd rise στο μήκος για να προσθέσεις σχήμα, σώμα και όγκο στα μαλλιά.

Ο Adam Reed, Global Hair Ambassador της ghd, δηλώνει:

Αυτή η καινοτομία πραγματικά με ενθουσίασε, όλες οι πελάτισσές μου επιθυμούν μαλλιά με όγκο, αλλά δυσκολεύονται να τα πετύχουν. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει τη δημιουργία όγκου στις ρίζες με μεγάλη ευκολία, δημιουργεί κίνηση στις φράντζες ή στις άκρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χαρίσει σώμα και όγκο σε όλη την κόμμωση: ό,τι επιθυμείς, μπορείς να το πετύχεις… γρήγορα!

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η αποκλειστική τεχνολογία SMART ultra-zone της ghd επεκτείνεται σε όλο το στέλεχος των 32 mm, παρακολουθώντας και προβλέποντας με έξυπνο τρόπο τις ανάγκες των μαλλιών κατά τη διάρκεια του styling. Η ghd rise χαρακτηρίζεται από σταθερή θερμοκρασία 185°C κατά μήκος όλου του στελέχους που παρακολουθείται 250 φορές το δευτερόλεπτο, με ρύθμιση εκ των προτέρων της ισχύος ανάλογα με την ταχύτητα του styling για να διατηρείται η ιδανική θερμοκρασία styling και να διασφαλίζονται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Επίσης, τα μαλακά δόντια από nylon έχουν μελετηθεί ώστε να διασφαλίζουν πιο κοντινή επαφή, για να προσθέτουν όγκο στις ρίζες και να γλιστρούν απαλά στο μήκος για styling senza χωρίς κόμπους.

Ο CEO της ghd, Jeroen Temmerman, δηλώνει: «Ο όγκος εξακολουθεί να είναι ένας πολύ δημοφιλής όρος στην έρευνα που αφορά στα μαλλιά, αλλά υπάρχει και μεγάλη έλλειψη εμπιστοσύνης στα προϊόντα που δημιουργούν όγκο: δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο εργαλείο που μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη και να προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε χρήση.»

Το αποτέλεσμα; Μαλλιά με πιο υγιή όψη και όγκο που διαρκεί όλη την ημέρα.

Η ghd rise (185,00 €) διατίθεται στα καλύτερα κομμωτήρια. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της. 

*σε σχέση με μαλλιά που έχουν στεγνώσει με φυσικό τρόπο

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

HAPPY BODY

Το Move For The Planet είναι η νέα πρωτοβουλία της adidas για τη βιωσιμότητα!

ΣΤΥΛ

5 ιδέες να στιλιζάρεις το cargo παντελόνι για κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ!

HAPPY BODY

9 πράγματα που σου φαίνονται περίεργα στο στήθος σου, όμως είναι φυσιολογικά!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το 85% όσων μας προβληματίζουν δε θα συμβούν ποτέ, τσάμπα αγχωνόμαστε δηλαδή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET