Είναι viral

Γάτα παρακολουθoύσε τα online μαθήματα της ιδιοκτήτριάς της, αποφοιτά πριν από εμάς!

Ποιος είναι γατάκι τώρα;

Neopolis Team

8 Ιουνίου, 2022

Περίοδος εξεταστικής μπροστά μας και ψάχνουμε κίνητρο για να διαβάσουμε. Επειδή κάτι study routines δεν έχουν πάντα την αποδοτικότητα που θα περιμέναμε, είπαμε να λάβουμε πιο δραστικά μέτρα.

Και ρωτάμε λοιπόν: Πώς νιώθετε που ακόμα και ένα γατί κατάφερε να αποφοιτήσει νωρίτερα από εμάς;!

Πιο losers κι από main character εφηβικής κωμωδίας των 00s θα έπρεπε να είναι η απάντηση. Αυτό το γαμώτο που βράζει μέσα μας ωστόσο, είναι που ελπίζουμε να κάνει τη δουλειά στις ερχόμενες εξετάσεις. Φαντάζομαι δε θες η μαμά σου, μετά το γιο του γείτονα που αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο στα 4 χρόνια, να ξεκινήσει να σε συγκρίνει και με γατάκια (στην κυριολεκτική τους έννοια).

Η μόλις ενάμιση έτους Suki είναι το sign ότι πρέπει να βιαστούμε. Σε αντίθεση με εμάς, εκείνη δηλώνει απόφοιτος από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν και είναι έτοιμη να βγει στην αγορά εργασίας να μας φάει τις δουλειές (και τα γκομενάκια πιθανώς). Κυρίως χάρη στη χαριτωμενιά της, την οποία δε φτάνουμε ούτε με 10 πτυχία στο βιογραφικό μας.

H Francesca Bourdier είναι η περήφανη γατομαμά που μοιράστηκε τη σημαντική αυτή στιγμή με τη γατούλα της, ενώ νωρίτερα μοιράζονταν και την εμπειρία των online μαθημάτων. Όπως λέει η ίδια, λόγω πανδημίας πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ακαδημαϊκής της ζωής στο σπίτι, με ανοιχτή την εφαρμογή του Zoom. Η φάση θα ήταν δυσκολότερη, αν όλο αυτό το διάστημα δεν είχε δίπλα της τη Suki, που έδειχνε να απολαμβάνει τα μαθήματα και γι’ αυτό τα παρακολουθούσε ανελλιπώς. Δεν ταυτιζόμαστε με τίποτα απ’ τα δύο… 

Ήμουν σχεδόν όλη την ώρα στο διαμέρισμά μου και είχα τη γάτα δίπλα μου. Όποτε είχα τη διάλεξη ανοιχτή στο Zoom, ήταν σαν να ήθελε να την παρακολουθήσει, και καθόταν πάντα δίπλα από το λάπτοπ. 

Αναπόφευκτα λοιπόν, το Πανεπιστήμιο έπρεπε να τιμήσει την αφοσίωση του ζώου και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα καλύτερα αντιμετώπισε η Francesca το ενδυματολογικό κομμάτι, βρίσκοντας για το κατοικίδιό της μια ολόδική της τήβεννο και δίνοντας τα επίσημα vibes που ταίριαζαν στην περίσταση.

Μάλιστα, της έδωσε έμπνευση να ανοίξει μια δική της επιχείρηση ρουχισμού, πουλώντας matching συνολάκια για κατοιδίκια και τους ιδιοκτήτες τους.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο στην ελληνική αγορά: Ολοκληρωμένος Οδηγός

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET