ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φυλακίστηκε 22χρονη που μαχαίρωσε κι άφησε χωρίς φαγητό το αγόρι της!

Μια κοπέλα 22 χρονών έφαγε 7,5 χρονάκια φυλάκισης, μετά από άπειρα βασανιστήρια απέναντι στον σύντροφό της, ο οποίος παρεπτιπτόντως έπασχε από υδροκεφαλία επομένως δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί. Η Τζόρνταν Γουόρθ είναι ο ορισμός της ελεγκτικής κοπέλας. Γνωρίστηκε με τον φίλο της το 2012 στην ηλικία των 16, ενώ μαζί ξεκίνησαν να είναι ένα χρόνο […]

Neopolis Team

17 Απριλίου, 2018

Μια κοπέλα 22 χρονών έφαγε 7,5 χρονάκια φυλάκισης, μετά από άπειρα βασανιστήρια απέναντι στον σύντροφό της, ο οποίος παρεπτιπτόντως έπασχε από υδροκεφαλία επομένως δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί.

Η Τζόρνταν Γουόρθ είναι ο ορισμός της ελεγκτικής κοπέλας. Γνωρίστηκε με τον φίλο της το 2012 στην ηλικία των 16, ενώ μαζί ξεκίνησαν να είναι ένα χρόνο μετά. Πολύ σύντομα η νεαρή κοπέλα άρχισε να τον ελέγχει και να αποφασίζει μάλιστα τι θα φορέσει ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι παρ’όλα αυτά άρχισε να ζει μαζί στην Αγγλία. Έκτοτε, η Τζόρνταν είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλα. Τον είχε απομακρύνει φυσικά απ΄τους φίλους του, ενώ είχε πρόσβαση στο facebook του. Ακριβώς επειδή ο άτυχος νέος έπασχε από υδροκεφαλία, που προκαλείται από συσσώρευση υγρού μέσα στο κρανίο, ήταν ευάλωτος δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Τζόρνταν να κάνει ό,τι θέλει.

Η κατάσταση άρχισε να χειροτερεύει όταν άρχισε να του ρίχνει καυτό νερό, να του απαγορεύει να κοιμάται στο κρεβάτι, να χρησιμοποιεί αιχμηρά αντικείμενα για να τον χτυπήσει και να τον αφήνει νηστικό. Έφτασε στο σημείο μέχρι και να τον μαχαιρώσει, χωρίς να τον μεταφέρει σε κάποιο νοσοκομείο.

Οι γείτονες υποστήριξαν πως άκουγαν τον φίλο της Γουόρθ να φωνάζει: «Φύγε από πάνω μου! Με πονάς!», ενώ τον είχαν δει με μαυρισμένα μάτια.

Όλα αυτά μέχρι που ένας γείτονας είδε την 22χρονη από το παράθυρο να κρατάει ένα κατσαβίδι, και ειδοποίησε την αστυνομία. Το ασθενοφόρο μετέφερε τον δόλιο νεαρό στο Νοσοκομείο Lister όπου διαπιστώθηκε πως είχε τραύματα και εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια του.

Η 22χρονη καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια φυλάκιση για την κακοποίηση του φίλου της. Επίσης, εναντίον της 22χρονης έχουν εκδοθεί περιοριστικά μέτρα για να μην μπορεί να ξαναπλησιάσει ποτέ τον πρώην της.

Να σημειωθεί πως η ίδια είναι δασκάλα και προέρχεται από πολύ αγαπημένη και υποστηρικτική οικογένεια. Μάλιστα, μάζευε χρήματα για τα παιδιά στην Αφρική. Με τη σχέση της, ωστόσο, όλα πήγαν λάθος.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

ΕΛΛΑΔΑ

Με παραίτηση προειδοποιούν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για την υποβάθμιση των πτυχίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET