ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Φωτογράφος δημιουργεί ονειρικά πορτρέτα με κοκκινομάλλες κοπέλες και μία πανέμορφη αλεπού!

H φωτογράφος Alexandra Βochareva λατρεύει να δουλεύει με μοντέλα που έχουν φυσικά κόκκινα μαλλιά. Ωστόσο, στη σειρά φωτογραφιών με θέμα Φθινόπωρο και Χειμώνας, είχε την ευχαρίστηση να δουλέψει με δύο κοκκινομάλλες οπτασίες, την Πωλίνα και την Όλγα, αλλά και μια εκπαιδευμένη αλεπού εν ονόματι Αλίκη. Λατρεύω να δουλεύω με μοντέλα που έχουν κόκκινα μαλλιά και […]

Default avatar

Guest Author

22 Νοεμβρίου, 2016

H φωτογράφος Alexandra Βochareva λατρεύει να δουλεύει με μοντέλα που έχουν φυσικά κόκκινα μαλλιά. Ωστόσο, στη σειρά φωτογραφιών με θέμα Φθινόπωρο και Χειμώνας, είχε την ευχαρίστηση να δουλέψει με δύο κοκκινομάλλες οπτασίες, την Πωλίνα και την Όλγα, αλλά και μια εκπαιδευμένη αλεπού εν ονόματι Αλίκη.

Λατρεύω να δουλεύω με μοντέλα που έχουν κόκκινα μαλλιά και φακίδες.

Και ειλικρινά μπορείς να νιώσεις τη μαγεία που εκπέμπουν οι φωτογραφίες της.

Η φωτογράφος που ζει στην Αγία Πετρούπολη, προτιμάει να βγάζει τις φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους, αφού η φυσική βλάστηση έρχεται σε αντίθεση κι αναδεικνύει τα πανέμορφα κόκκινα μαλλιά των μοντέλων. Η Βochareva ξεκίνησε την καριέρα της, το 2012 μετά τη γέννηση του παιδιού της, αφού ένιωθε γεμάτη ενέργεια να δημιουργήσει.

Τα πρώτα μοντέλα που είχε, ήταν μέλη της οικογένειά της, αλλά και φίλοι. Κι έτσι, καθώς ο καιρός περνούσε, κατάφερε να αναπτύξει ένα μοναδικό, προσωπικό στυλ στις φωτογραφίες της, το οποίο συνδυάζει τη φυσική ομορφιά των ανθρώπων με υπέροχα στοιχεία της φύσης.

Ας δούμε μερικές από τις φωτογραφίες της:

red1

red2

red3

red4

red5

red6

red7

red8

red9

red10

red11

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET