ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τέχνη μέσω iPhone | Φωτογραφίες που δεν φανταζόσουν ότι μπορεί να βγάλει ένα κινητό!

Αν και για να πει κανείς σήμερα πως είναι επαγγελματίας φωτογράφος, χρειάζεται να έχει πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό …δεν είναι λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που δημιουργούν απίστευτα έργα απλά με το κινητό τους. Η Ali Jardine, μητέρα δύο παιδιών, δημιούργησε μία μορφή τέχνης με μοναδικά της «όπλα» ένα iPhone και τα παιδιά της! «Πήρα το πρώτο μου iPhone […]

Default avatar

Guest Author

17 Νοεμβρίου, 2015

Αν και για να πει κανείς σήμερα πως είναι επαγγελματίας φωτογράφος, χρειάζεται να έχει πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό …δεν είναι λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που δημιουργούν απίστευτα έργα απλά με το κινητό τους.

Η Ali Jardine, μητέρα δύο παιδιών, δημιούργησε μία μορφή τέχνης με μοναδικά της «όπλα» ένα iPhone και τα παιδιά της! «Πήρα το πρώτο μου iPhone σαν δώρο γενεθλίων από τον άνδρα μου, “κατέβασα” το Instagram και κάποιες άλλες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Από τότε δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου», αναφέρει η Ali Jardine.

Σκοπός μέσα από τις φωτογραφίες της είναι να πει μια ιστορία και βάζοντας τα παιδιά της, Gabe και Pippin, να ποζάρουν τις κάνει πιο προσωπικές.

Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι οι παρακάτω φωτογραφίες τραβήχτηκαν με ένα …απλό iPhone;

 

mobile-photo1 mobile-photo2 mobile-photo3 mobile-photo4 mobile-photo5 mobile-photo6 mobile-photo7 mobile-photo8 mobile-photo9 mobile-photo10

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET