ΕΛΛΑΔΑ

Φθηνότερο ίντερνετ για Φοιτητές | Δείτε τι ισχύει.

Ίντερνετ για Φοιτητές Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων «έριξε» ως πρόταση την προώθηση πακέτων φθηνότερου ίντερνετ για Φοιτητές και αδύναμες κοινωνικές ομάδες, ως αντιστάθμισμα στο νέο τέλος 5% που θα επιβληθεί στις ευρυζωνικές συνδέσεις. «Έχω στο μυαλό μου αντισταθμιστικά για φοιτητές και αδύναμες κοινωνικές ομάδες» είπε ο κ. Τσαμάκης στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας […]

Neopolis Team

26 Μαΐου, 2016

Ίντερνετ για Φοιτητές

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων «έριξε» ως πρόταση την προώθηση πακέτων φθηνότερου ίντερνετ για Φοιτητές και αδύναμες κοινωνικές ομάδες, ως αντιστάθμισμα στο νέο τέλος 5% που θα επιβληθεί στις ευρυζωνικές συνδέσεις.

«Έχω στο μυαλό μου αντισταθμιστικά για φοιτητές και αδύναμες κοινωνικές ομάδες» είπε ο κ. Τσαμάκης στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής παραπέμποντας ουσιαστικά σε μεσολάβηση της αρχής για την προώθηση σχετικών πακέτων. Ο κ. Τσαμάκης εξήγησε ότι κίνητρο των αντισταθμιστικών είναι να μειωθεί η αρνητική επίδραση που θα έχει στην προώθηση της ευρυζωνικότητας ο νέος φόρος που επιβλήθηκε με το πολυνομοσχέδιο. Σημείωσε, μάλιστα, ότι στόχος της ΕΕΤΤ είναι να αυξηθεί ο αριθμός των ευρυζωνικών συνδέσεων από 32% του πληθυσμού που είναι σήμερα σε 50%. «Βασικός μας στόχος είναι η διεύρυνση της ευρυζωνικότητας και της μείωσης του ψηφιακού χάσματος» δηλωσε.

Παράλληλα ο κ. Τσαμάκης απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε να πληροφορηθεί αν υπάρχει τεχνική δυνατότητα λειτουργίας περισσότερων από τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών. «Εκ των όσο γνωρίζω για το τηλεοπτικό φάσμα τεχνικά θα μπορούσε να πάει κανείς σε μεγαλύτερα νούμερα» είπε και πρόσθεσε: «δεν μπορεί, όμως, να πάει κανείς και σε πάνω από δέκα».

Πως θα το αποκτήσεις

Αν και ακόμα η πρόταση της ΕΕΤΤ δεν έχει εγκριθεί, είναι αρκετά πιθανό να τη δούμε να πραγματοποιείται από τον Σεπτέμβριο.

Θεωρητικά για να μπορέσει κάποιος να χρησιμοποιήσει τα πακέτα προσφοράς που απευθύνονται σε φοιτητές θα πρέπει να κάνει επίδειξη του πάσο ή μιας βεβαίωσης σπουδών που θα του χορηγηθεί από τη γραμματεία της σχολής του.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα κάτι βέβαιο και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει αν δεν επισημοποιηθεί η πρόταση από την Εθνική Επιτροπή.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET