ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Απανταχού φοιτητές ενωθείτε: Το Frulite σας καλεί να «ξεζουμίσετε» την εξεταστική!

  Για κάποιους φοιτητές η εξεταστική τελείωσε, για ορισμένους άλλους, ωστόσο, καλά κρατεί. Δεν είναι μόνοι τους όμως, αφού τους συμπαραστέκεται το Frulite, ο παιχνιδιάρικος χυμός που καλεί όλους τους φοιτητές να «ξεζουμίσουν» την εξεταστική, μέσα από τρεις μοναδικές αποστολές, διαλέγοντας τη γεύση που τους ταιριάζει. Πρώτη αποστολή: «Ξεζούμισε» την εξεταστική Γιατί πρέπει η εξεταστική να […]

Neopolis Team

22 Ιουνίου, 2018

 

Για κάποιους φοιτητές η εξεταστική τελείωσε, για ορισμένους άλλους, ωστόσο, καλά κρατεί. Δεν είναι μόνοι τους όμως, αφού τους συμπαραστέκεται το Frulite, ο παιχνιδιάρικος χυμός που καλεί όλους τους φοιτητές να «ξεζουμίσουν» την εξεταστική, μέσα από τρεις μοναδικές αποστολές, διαλέγοντας τη γεύση που τους ταιριάζει.

Πρώτη αποστολή: «Ξεζούμισε» την εξεταστική

Γιατί πρέπει η εξεταστική να είναι μία δύσκολη περίοδος για κάθε φοιτητή, ενώ μπορεί να «ξεζουμίσει» κάθε στιγμή της;

Συνώνυμο της χαράς, της ελευθερίας και της παιχνιδιάρικης διάθεσης, το Frulite εμπνέει τους νέους να ζουν τη ζωή με πάθος και ενθουσιασμό και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή με νεανική και χαρούμενη διάθεση, προσφέροντάς τους πολλούς διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι, το Frulite καλεί όλους τους φοιτητές να δουν την εξεταστική με άλλο μάτι και να «ξεζουμίσουν» κάθε στιγμή της, μέσα από μία συναρπαστική αποστολή, γεμάτη εκπλήξεις.

Αν είσαι λοιπόν φοιτητής και έχεις πάρει το ρόλο σου στα σοβαρά, διαβάζοντας ό,τι σημείωση και βιβλίο έχει πέσει στα χέρια σου, μπες στο πλήρως ανανεωμένο www.frulite.gr και δώσε κι εσύ τη σοφή συμβουλή σου για το πώς να ξεζουμίσεις την εξεταστική και να κερδίσεις τους αγαπημένους σου χυμούς Frulite κι ένα φανταστικό διήμερο σε ένα ελληνικό νησί!

#ksezoumise_to

Τίποτα δεν είναι βαρετό αρκεί να θες να το δεις αλλιώς!

Stay tuned και για τις επόμενες υπέροχες ksezoumistikes αποστολές!

Facebook: https://www.facebook.com/Frulite

YouTube: https://www.youtube.com/user/FruliteJuices

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET