ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

12+1 φράσεις που περιγράφουν την προσωπικότητα του Δίδυμου!

«Δεν θυμάμαι να το είπα αυτό» sums up my life!

Γεωργία Σιμιτζή

5 Ιουνίου, 2022

Δίδυμοι, aka κοινωνικές πεταλούδες, aka big flirting energy! Πάντα προσπαθείς να τους αποφύγεις και πάντα καταλήγεις να τους βρίσκεις στο δρόμο σου. Καθόλου τυχαίο, αφού μιλάμε για ένα ζώδιο που ταιριάζει με όλους και – όχι να το παινευτούμε – γοητεύει τους πάντες. 

Γεννημένοι από τις 21 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου έχουν την ιδιαίτερη ικανότητα να μεταμορφώνουν κάθε βαρετή συζήτηση ή γεγονός σε κάτι συναρπαστικό. Πώς να μη θες να βρίσκονται κοντά σου; 

Ενώ έχουν κακή φήμη επειδή είναι «διπρόσωποι», στην πραγματικότητα δυσκολεύονται να ενεργήσουν με τρόπους που ευθυγραμμίζονται με το πώς νιώθουν εσωτερικά. Γενικά δεν έχουν καμία ηρεμία στη ζωή τους και βρίσκονται συνέχεια να παίρνουν παρορμητικές αποφάσεις και να κάνουν άλλα αντ’ άλλων.

Όπως είναι φυσικό, ένα ζώδιο που δε βάζει κώλο κάτω βαριέται εύκολα. Όχι μόνο πράγματα και καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα. Επομένως, αυτό που λένε «μακριά από Δίδυμο στα ερωτικά σου» το επιβεβαιώνω κι εγώ η ίδια. Αν δε βρούμε κάποιον που είναι περίεργος, περιπετειώδης, ανοιχτόμυαλος ΚΑΙ πάνω απ’ όλα να θέλει να ακούει όλα τα κουτσομπολιά και facts που συνιστούν τη μέρα μας, τότε δε θα δέσει το γλυκό. TYN.

Γεμάτοι ενέργεια, παιχνιδιάρικη διάθεση και εξυπνάδα, κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή και είναι ζώδια του αέρα. Η Marilyn Monroe, η Angelina Jolie, ο Johnny Depp, ο Kanye West είναι μερικοί από τους διάσημους Διδύμους και μπορείς να τους πεις λίγο ιδιαίτερους! Πολύ δύσκολα κατανοείς 100% έναν Δίδυμο, καθώς το τι λέει και το τι κάνει είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Αυτές οι 13 φράσεις θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα για εσένα και θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα τον/την φίλ@/σύντροφό σου!

1. Κοροϊδεύω τα άτομα που νοιάζομαι ως χόμπι

Δεν παίζει να γνωρίσεις Δίδυμο που να μην αστειεύεται με τα πάντα και με τους πάντες. Δεν έχει σημασία αν είναι ένας άγνωστος ή ο καλύτερός τους φίλος ή η σχέση τους, το roast τους θα το φάνε. Χωρίς λόγο, απλά γιατί τη βρίσκουν. Κράτα όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως δεν εννοούν ό,τι λένε και απλά κάνουν πλάκα. Αν όντως ενοχληθείς, πες το και σε διαβεβαιώ ότι θα πουν «Συγγνώμη, πλάκα έκανα».

2. Μόνο εγώ προσθέτω επιπλέον γράμματα στα μηνύματα, ώστε να μη φαίνομαι αγενής;

Κλασσικά μηνύματα Διδύμου: «Γειαααααα, τι κάνεις;», «Σε ευχαριστώωω πολύυυυ». Το πιο επικοινωνιακό ζώδιο στα μηνύματα κάπου το χάνει και θέλει να βγάλει μια οικειότητα σε οποιονδήποτε εμφανιστεί στα dm.

3. Οι Δίδυμοι δε θα ρωτήσουν δύο φορές, θα ρωτήσουν κάποιον άλλο!

Facts. Το ίδιο πράγμα δύο φορές δεν ταιριάζει τόσο πολύ με την ιδιοσυγκρασία του συγκεκριμένου ζωδίου. Γενικά έχει ευρύ κύκλο και κατ’ επέκταση πολλές πηγές για πληροφορίες και χάρες. Αν είσαι η πρώτη του επιλογή, τότε σημαίνει ότι είσαι σημαντικό πρόσωπο. Αν αρνηθείς όμως, θα βρουν από αλλού αυτό που θέλουν.

4. Όταν δεν ξέρεις ένα κουτσομπολιό, ρώτα έναν Δίδυμο!

Gossip royalties το λιγότερο. Μιλάει με όλους και με όλα και είναι εύκολα relatable. Επομένως, δύσκολα δε θα μπορέσει να μάθει ένα κουτσομπολιό, καθώς ξέρει καλά να κατευθύνει τη συζήτηση εκεί που θέλει. Καίγεσαι για τα insides του τυπά που σου αρέσει ή για τον λόγο που χώρισε ο Μάριος με την Κατερίνα; Ο Δίδυμος έχει το tea.

5. Δε θυμάμαι να το είπα αυτό…

Ένας Δίδυμος λέει τόσα πολλά πράγματα χωρίς να τα φιλτράρει, που είναι αδύνατο να τα θυμάται. Είναι και ένας από τους λόγους που δεν αποτελεί και το πιο αξιόπιστο ζώδιο. Δεν εννοεί πάντα αυτά που λέει και ξεχνάει λίιιιιιγο πιο εύκολα.

6. Τη μισή μέρα φτιάχνω δικαιολογίες για το λόγο που δεν έκανα τελικά αυτό που έλεγα ότι θα κάνω…

Big mood. Πόσες φορές έχω πει ότι θα κάνω κάτι και στα μισά βαριέμαι και εν τέλει ψάχνω δικαιολογίες να κοροϊδέψω τον ίδιο μου τον εαυτό… Και αυτές οι δικαιολογίες είναι τόσο καλές και τόσο λεπτομερείς, που τελικά το καταφέρνω.

7. Απλώς σε πειράζω μωρό μου, γιατί είσαι θυμωμέν@;

Όσοι δεν αντέχουν τα πολλά πειράγματα, καλύτερα να μην μπλέξουν ερωτικά με έναν Δίδυμο. Θα βασανίζονται από το πόσο θα τραβήξουν ένα αστείο ή ένα θέμα, μέχρι που θα τσακωθούν. Δεν το κάνουμε κακοπροαίρετα πάντως.

8. Διαβάζω πολλές τυχαίες πληροφορίες, έτσι ώστε μια μέρα σε ένα πάρτι να μπορώ να πω «Στην πραγματικότητα, fun fact»

Εκτός από τα κουτσομπολιά, το μυαλό του Διδύμου είναι γεμάτο με fun facts. Απλά ξέρουν λίγο απ’ όλα. Οποιοδήποτε κι αν είναι το αντικείμενο, έχουν κάτι να πουν για αυτό. Περιμένουν πώς και πώς να αναφερθεί κάτι που να σχετίζεται με ένα fact που διάβασαν πρόσφατα, για να φλεξάρουν γνώσεις.

9. Μου αρέσει να μιλάω στον εαυτό μου, με καταλαβαίνει!

Ο μόνος που μπορεί να αποκωδικοποιήσει το μυαλό του Διδύμου είναι ο ίδιος ο Δίδυμος. Οι συζητήσεις που έχουμε με τους εαυτούς μας είναι τρελές και πολλές *psycho mode on*. Αν ποτέ τις ακούσεις, μπορεί και να καταλήξεις στο Δαφνί.

10. Δεν είμαι το ίδιο άτομο που ήμουν πριν 12 λεπτά

Η πρωινή ρουτίνα του εν λόγω ζωδίου πάει κάπως έτσι: πλένει δόντια/πρόσωπο, φτιάχνει καφέ και διαλέγει προσωπικότητα για την ημέρα. Η οποία – fun fact – θα αλλάξει αναλόγως τις συνθήκες. Όλα βρίσκονται στον αέρα, όπως και το στοιχείο τους.

11. Να μην ξεχάσω να νευριάσω για φανταστικούς λόγους που δε στέκουν!

Η γκρίνια πάει παρέα με το mood του Διδύμου. Μωρέ δεν πα να έχουν την καλύτερη μέρα, θα γκρινιάξουν για κάτι. Και αυτό το κάτι τις περισσότερες φορές είναι ένα φανταστικό σενάριο στο μυαλό τους που περιπλέκει τα πράγματα.

12. Έχω 10 στο τσατ, αλλά θέλω μόνο εσένα

Το γεγονός ότι το τσατ τους είναι γεμάτο με πολλά άτομα δε λέει κάτι *κλόουν εμότζι*. Πέρα από την πλάκα, αν έχουν βρει έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει και τρελαίνονται, δεν πα να μιλάνε με άλλους 10, αυτόν τον έναν θέλουν. Το σενάριο όμως να σταματήσουν να μιλάνε, λίγο δύσκολο…

BONUS: Δε σου λέω ψέματα, απλά δε σου λέω όλη την αλήθεια 

ή

Κοίτα, μας λέτε ψεύτες πολλές φορές, αλλά δεν ισχύει. Ναι μεν κρύβουμε πράγματα, αλλά αν μας ρωτήσεις θα σου τα πούμε κατευθείαν. Αλλά σιγά να μην κάνουμε expose τον εαυτό μας από μόνοι μας! Η αλήθεια θα έρθει μετά από ανάκριση στυλ FBI.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET