ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

12+1 φράσεις που περιγράφουν την προσωπικότητα του Λέοντα!

Μην τυχόν βάλεις το ίδιο outfit με αυτούς!

Γεωργία Σιμιτζή

7 Αυγούστου, 2022

Λέων, aka drama queen, aka η πίστη προσωποποιημένη.

Οι φλογεροί Λέοντες δε χρειάζονται κανέναν να τους πει πόσο σπουδαίοι είναι – το πάντα λαμπερό αιλουροειδές φημίζεται για τη γενναιότητα, τη σταθερή αυτοπεποίθηση και την πανίσχυρη προσωπικότητά του. They’ re sexy and they know it (στο κάτω κάτω τους κυβερνά ο Ήλιος)! 

Αν καμιά φορά ενοχληθείς από την ηγετική τους στάση, θυμίσου ότι το ζωδιακό τους σύμβολο είναι το λιοντάρι και προσπάθησε να το προσπεράσεις. 

Ενώ μερικές φορές μπορεί να θεωρηθούν αυταρχικοί και αλαζονικοί, οι Λέοντες είναι πολύ πιστοί, προστατευτικοί και γεμάτοι αγάπη. Μερικά από τα πιο hot ονόματα που φέρουν το συγκεκριμένο ζώδιο είναι Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Madonna, Chris Hemsworth και Jason Momoa. Αυτό το 🔥🔥🔥 lineup τα λέει όλα! Κυρίως για το σεξαπίλ τους. 

Remember who you are. — The Lion King

Σε περίπτωση που θέλεις μια υπενθύμιση ή αν απλά να απολαύσεις τον ένδοξο ήλιο σου, εδώ είναι μερικές φράσεις που περιγράφουν τον βασιλιά του ζωδιακού:

1. Για να με συμπαθήσεις πρέπει να με γνωρίσεις, γιατί η πρώτη εντύπωση δεν είναι το ατού μου

Όταν έχεις resting bitch face, αυτά συμβαίνουν. Τα λιονταράκια αποπνέουν έναν φόβο στους γύρω τους, καθώς η ισχυρή τους αύρα δεν κρύβεται. Μετά την πρώτη γνωριμία όμως, καταλαβαίνουν όλοι για τι ψυχάρα μιλάμε!

2. Βγήκα θετικ@ στο ότι είμαι effortless πανέμορφ@, σέξι και bad bitch

Typical Leo, θα πω εγώ. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι μπορεί να βγει με τις πιτζάμες και να είναι και πάλι έτοιμ@ για το κόκκινο χαλί. Βγάζει αυτή την αυτοπεποίθηση στα πάντα χωρίς καν να προσπαθεί.

3. Η ζωή είναι είτε μια τολμηρή περιπέτεια είτε τίποτα!

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, που σημαίνει ότι είναι γενναίος και μερικές φορές υπερβολικά θαρραλέος. Η φράση «σκέψου πριν πράξεις» δεν πάει καλά στην περίπτωσή του. Όταν βάλει στο μυαλό του κάτι, αγνοεί επιδεικτικά τα προειδοποιητικά σημάδια.

4. Δεν έχω μεγαλύτερη ξενέρα από το να δω κάποιον να φοράει το ίδιο outfit με εμένα

Image=το παν! Λίγο επιφανειακό, αλλά το λιονταράκι θέλει να είναι στην πένα και να ξεχωρίζει για την τέλεια αισθητική του και στυλ. Σκέψου λοιπόν να έχει βγει με το απόλυτο outfit και να βλέπει κάποιον πληβείο να φοράει τα ίδια με εκείνον. Σοκ. Ξενέρα. Απελπισία…

5. …και μεγαλύτερο turn on από το να παίζουν με τα μαλλιά μου

Λιοντάρι θέλει να δείχνει, γατούλα είναι. Δώσε του χάδια και πάρε του την ψυχή. Επιζητά φουλ την προσοχή και ακόμα καλύτερα όταν αυτή εκφράζεται μέσω μασάζ, παίξιμο με τα μαλλιά – γενικά τη βρίσκουν με το να τους ακουμπάς

6. Μπορεί να μη μου φαίνεται, αλλά θέλω να μου δίνεις προσοχή και αγάπη ανελλιπώς

Όπως είπαμε, αυτή η φλογερή περσόνα έχει και τη soft πλευρά της, η οποία απελευθερώνεται με τα κατάλληλα άτομα. Δε θα ζητήσει ποτέ από τη σχέση του να του δώσει αγάπη και φροντίδα, το θεωρεί αυτονόητο. Αν δεν υπάρχει αυτό, τότε χαλαρότατο TYN. 

7. Ποτέ μα ποτέ δε θα ζητήσω βοήθεια από ΚΑΝΕΝΑΝ!

Κάπου εδώ να πούμε ότι ο Λέων φημίζεται για την υπερηφάνειά του. Δεν πα να πνίγεται από δουλειές και υποχρεώσεις, βοήθεια δε θα ζητήσει! Αυτό σημαίνει ότι θα δείξει αδυναμία. Ε λοιπόν, προτιμά να πεθάνει! Αν βέβαια πας με δική σου πρωτοβουλία να τ@ βοηθήσεις, δε θα πάρεις όχι για απάντηση. 

8. Να ακούς τις συμβουλές μου, επειδή είναι πάντα σωστές

«ΧΑ, δεν τα’ λεγα εγώ;» Instagram bio Λέοντα. Επειδή μιλάμε για μια χειμαρρώδη προσωπικότητα και γενναιόδωρη ταυτόχρονα, έχει πάντα κάτι να πει σαν συμβουλή. Ίσως όχι με το σωστότερο τρόπο, αλλά ξέρεις ότι το κάνει για το καλό σου και συχνά βγαίνει αληθινός. Να τον ακούς λοιπόν.  

9. Don’ t fuck with me or I will fuck you up

Η ισχυρή προσωπικότητά του τρέφεται και διογκώνεται αν κάποιος μπει στη λίστα των εχθρών σου. Εκεί έμπλεξες. Αν του παίξεις μ@λακία, πάει, την έβαψες. Θα κάνει τα πάντα για να σε καταστρέψει κάνοντάς σε να μετανιώσεις την κάθε σου επιλογή.

10. Αν σε μπλόκαρα στα social και με δεις στο δρόμο, το μπλοκάρισμα εξακολουθεί να ισχύει

Έφαγες μπλοκ από Λέοντα; Έφαγες μπλοκ και στην κανονική ζωή. Με το που παρθεί η απόφαση να σε διαγράψει, Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ούτε στο ελάχιστο με την ύπαρξή σου. 

11. Πώς γίνεται να μην αντιπαθείς τους ίδιους ανθρώπους με εμένα;!

Το eye roll όταν καποι@ στην παρέα πει στον Λέοντα «Καλέ, εγώ τ@ συμπαθώ αυτ@» ξέροντας πολύ καλά την αντιπάθεια που τ@ έχει, είναι τόσο real! Όπως είπαμε, τα λιοντάρια έχουν πάντα δίκιο, επομένως αν οι φίλοι τους δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό το άτομο είναι γτπ τότε το μυαλό τους είναι κουκούτσι. Σε λίγο έρχεται και το «Στα έλεγα εγώ». 

12. Είμαι ο main character, deal with it

Δε δέχεται να δει ταινία που να μην μπορεί να ταυτιστεί με τον πρωταγωνιστή. Πρέπει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής και δεν επιτρέπει σε κανέναν να κλέψει απ’ τη δόξα του. Όπως είπαμε στην αρχή, έχει αρχηγικές τάσεις και πρέπει να περνάει πάντα το δικό του. Δύσκολος άνθρωπος;;; Μην το ξαναπείς!

13. Πού με χάνεις πού με βρίσκεις… για ψώνια θα είμαι

Η αγορά είναι ακόμα όρθια χάρη στα λιοντάρια! Το να αγοράσουν κάτι καινούργιο τους δίνει ζωή. Έτσι, αν πάρεις τηλέφωνο έναν Λέοντα και δεν το σηκώσει, μην ανησυχήσεις, λογικά είναι στο δοκιμαστήριο και δεν έχει σήμα ή δεν μπορεί να απαντήσει από τις πολλές σακούλες που κρατά.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που θα θέλαμε να αλλάξουμε σε αυτό το ζώδιο, αλλά στο τέλος της ημέρας το αγαπάμε για τη χαοτική του ύπαρξη!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET