ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

12+1 φράσεις που περιγράφουν την προσωπικότητα του Καρκίνου!

Ουφφφ έχουν οι Καρκίνοι άλλη ικανότητα πέρα από το να νιώθουν, να νιώθουν και να νιώθουν;

Γεωργία Σιμιτζή

11 Ιουλίου, 2022

Καρκίνος, aka royalty συναισθημάτων, aka μαμά των ζωδίων.

Σοβαρά τώρα, είναι πολύ ξεχωριστά άτομα. Ζώδια του νερού βλέπεις, επομένως η ενέργεια ρέει μέσα τους, το ίδιο και το συναίσθημα. Η καλή τους η καρδιά τούς οδηγεί να κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι οι γύρω τους αισθάνονται άνετα και φροντισμένοι. Τώρα εξηγείται γιατί νιώθεις περισσότερο σαν στο σπίτι σου και έξτρα νοσταλγία κατά τη διάρκεια της περιόδου του Καρκίνου, η οποία είναι μεταξύ 21 Ιουνίου και 22 Ιουλίου.

Το παρορμητικό ζώδιο του κύκλου αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τους στόχους του και πάει όπου τον οδηγήσει η καρδιά του. Με κυβερνήτη τη Σελήνη, ο συναισθηματισμός τους μπορεί να τους φτάσει στα άκρα και να τους κάνει παρορμητικούς και αντιδραστικούς. Δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία των αγαπημένων τους προσώπων και βάζουν σε δεύτερη μοίρα τη δική τους χαρά. 

Είτε έχεις τοποθετήσεις Καρκίνου στον γενέθλιο χάρτη σου είτε σε ενδιαφέρει για άλλους λόγους *φατσούλα που κλείνει το μάτι*, εδώ είναι 13 φράσεις για το συγκεκριμένο ζώδιο που αποτυπώνουν πλήρως την ψυχοσύνθεσή του:

1. Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ήμουν πιστ@, θα ήμουν ζάμπλουτ@

Είναι σχεδόν μαγικό – ή χαζό – που ο Καρκίνος μένει πάντα πιστός! Και 50 μ@λακίες να του κάνεις, εκείνος δε θα σου κάνει ποτέ. Καλοί άνθρωποι μεν, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να βάλετε κι εσείς το δίκιο σας λίγο πιο ψηλά;

2. Έχω πάρει μάστερ στις δικαιολογίες

Δύσκολα θα ακούσεις Καρκίνο να λέει «όχι» σε έξοδο. Όχι επειδή θέλουν να βγουν, αλλά επειδή δε θέλουν να σε στεναχωρήσουν. Ευγένεια βλέπεις – η οποία βέβαια εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα λίγο πριν βγείτε, που θα έχει σκαρφιστεί την πιο πονηρή και αληθοφανή δικαιολογία για να σου πει ότι κάτι τ@ έτυχε!

3. Το πρόβλημά σου είναι και δικό μου!

Αν θες έναν άνθρωπο να σε υποστηρίζει no matter what, Καρκίνο να ψάχνεις. Στοργικός όπως πάντα και λίγο κολλητσίδας.

4. Αν μου δώσεις προσοχή, θα πάρεις τη διπλάσια πίσω

Δώσ’ τους προσοχή και πάρ’ τους την ψυχή. Μα αυτή η αγάπη που δίνουν στους γύρω τους δεν είναι τυχαία, θέλουν να τους επιστραφεί κάπως. Σε καμία περίπτωση όμως δε θα είναι στο ίδιο μέγεθος.

5. Μπορώ να τον/τη φτιάξω

Η φροντίδα είναι εθιστική για έναν Καρκίνο. Επομένως, όταν βρουν το πλέον ακατάλληλο συναισθηματικά και mentally άνθρωπο για σχέση, θα πουν το πασίγνωστο «Θα τον φτιάξω».

6. Αν μου κάνεις τη σωστή ερώτηση, θα σου ανοιχτώ σαν τριαντάφυλλο

Το παίζουν κλειστό βιβλίο – και εν μέρει είναι – μέχρι να τους ρωτήσεις τα σωστά πράγματα. Αν θες ένα ted talk για το πώς νιώθουν, θα το πάρεις με μεγάλη ευκολία, αρκεί να πατήσεις το κατάλληλο κουμπί.

7. Να βάλω τον εαυτό μου πρώτο;! Τι είμαι, κανένας/καμία εγωιστής/εγωίστρια;

Για τον Καρκίνο, ακόμα και ο φίλος από το Δημοτικό που έχει να δει 10 χρόνια, είναι πιο πάνω από τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν ξέρω ρε παιδί μου, βάλε κι εσύ μια φορά τον εαυτό σου πρώτο.

8. Περιμένω να γυρίσω σπίτι για να πραγματοποιήσω το crying session μου

Το κρεβάτι είναι το καταφύγιο του Καρκίνου. Γεμάτο με μαξιλάρια και λούτρινα αρκουδάκια, για να έχουν να αγκαλιάζουν κάτι όταν κλαίνε. Και κλαίνε πολύ, καμιά φορά χωρίς λόγο.

9. Είμαι Καρκίνος… το μικρό καβούρι. Λατρεύω το σπίτι, το καταφύγιό μου, όλα τα άνετα πράγματα.

Η κοινωνικοποίηση δεν είναι το ατού τους. Η άνεση όμως είναι. Αν μπορούσαν να βρίσκονται μονίμως σπίτι με καλό φαγητό και καλή παρέα, θα το έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη!

10. Πέφτει η νύχτα, ξεκινά το overthinking!

Ρεζιλευτικές αναμνήσεις από το δημοτικό, πράγματα που δεν είπαν σε έναν τσακωμό, η ζωή τους όλη και πολλά άλλα στο νέο overthinking επεισόδιο του Καρκίνου πριν κοιμηθεί! Μην το χάσετε.

11. Είμαι εδώ αν χρειαστείς ποτέ να μιλήσεις

Παίζει πραγματικά να τη βρίσκουν με το να μαθαίνουν τα προβλήματα των άλλων και να νιώθουν «βράχος» τους. Καλές συμβουλές δίνουν πάντως, δεν μπορώ να πω.

12. Αναγνωρίζω τους ψεύτικους από τους αληθινούς φίλους

Λες και έχουν ανιχνευτή χρυσού ένα πράγμα. Με το που γνωρίσουν κάποιον, θα σου πουν αν θα είναι καλή ή κακή επιρροή στη ζωή σου. Από προσωπική εμπειρία, δεν έχουν πέσει ποτέ έξω.

BONUS: Drama is my passion

Πολλά ακούγονται για τον Σκορπιό, αλλά άλλος είναι ο drama queen του ζωδιακού. Θεωρώ ότι η θέση αξίζει δικαιωματικά στον Καρκίνο. Με τα προβλήματα έρχονται λύσεις, λύσεις που θα δώσουν αυτοί.


Photo by Brennan Burling on Unsplash

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET