ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

13+1 φράσεις που περιγράφουν τον φουλ πιστό και προσγειωμένο Ταύρο!

Όλα καλά μέχρι να πειράξεις το φαγητό του.

Ταύρος aka mother Earth aka η πίστη προσωποποιημένη!

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 Απριλίου – 21 Μαΐου, ανήκεις στο δεύτερο ζώδιο του κύκλου. Κυβερνήτης πλανήτης η Αφροδίτη, λέξη-κλειδί «έχω». Και ναι, είσαι η ήρεμη δύναμη που χρειαζόμαστε στη ζωή μας (όποτε το θέλεις)!

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι Ταύροι είναι χαλαροί, τεμπέληδες και εξαιρετικά πεισματάρηδες. Σίγουρα ΜΠΟΡΕΙ να είναι έτσι μερικές φορές, αλλά στην πραγματικότητα αυτές οι συμπεριφορές καθοδηγούνται από μια πιο πνευματική και αναλυτική φύση που έχουν. Ζουν μέσα στο κεφάλι τους και είναι μονίμως 10 βήματα μπροστά. Πράγμα όχι και τόσο καλό, καθώς δεν ενθουσιάζονται ποτέ!

Το ζώδιο με τις καλύτερες αποφάσεις θέλει το χρόνο του για να τις πάρει, εξού κι ο τίτλος αργοκίνητος. Αποδομεί προσεκτικά τις καταστάσεις για να καταλάβει πώς λειτουργούν τα πράγματα και τι κάνει τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν. Μετά από τη προσωπική του σύσκεψη στο κεφάλι του, βγάζει τα απαραίτητα συμπεράσματα και εμμένει σε αυτά. 

Με Αφροδίτη κυβερνήτη, οι φίλοι Ταύροι μόνο φίλοι μας δε θέλουμε να είναι, καθώς ο ερωτισμός τους είναι στο φουλ! Αν ποτέ έχεις κάποια απορία περί σεξ – από ποιο είναι το καλύτερο sex toy μέχρι ποια η ιδανική στάση – ο Ταύρος είναι ο άνθρωπός σου. Εκτός από τον έρωτα όμως, η Αφροδίτη εκπροσωπεί και την ομορφιά. Έτσι, οι Ταύροι έχουν μια απίστευτη αισθητική και αγαπούν τα lux πράγματα

Διάβασε κι αυτό

Οι Ταύροι έχουν τα γενέθλιά τους και ετοιμάσαμε μία λίστα με δώρα που θα λατρέψουν!

Για να πάρουμε μια ιδέα των κλασικών χαρακτηριστικών του ζωδίου, αρκεί μόνο να δούμε μερικούς από τους celebrities που το φέρουν, όπως: η Adele, η Megan Fox, η Cher, η Penélope Cruz, ο David Beckham, η Queen Elizabeth, ο Robert Pattinson, η Gigi Hadid, ο Dwayne Johnson, η Lizzo και ο Henry Cavill. Τι κοινό έχουν μεταξύ τους; Εκτός του ότι είναι εξαιρετικά σέξι – εκτός από την Queen μας – και είδωλα της ποπ κουλτούρας, έχουν πετύχει στα ΠΑΝΤΑ! 

Τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο όταν προσπαθείς να μπεις στο μυαλό τους. Αρχικά, δε θα σε αφήσουν. Δεύτερον, δε θα βγάλεις άκρη με τόσο βάθος που έχει.

Γι’ αυτό κάναμε μια τίμια προσπάθεια για να τους καταλάβουμε μέσα από τις παρακάτω φράσεις:

1 Χαχαχα σιγά μη ζητήσω εγώ βοήθεια από κάποιον άλλον!

Για να ζητήσει ένας Ταύρος βοήθεια, τότε πρέπει είτε να είναι Πρωταπριλιά είτε να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Πέραν του ότι κανείς δε θα κάνει κάτι καλύτερα από αυτόν, ή έτσι νομίζει τουλάχιστον, δε θέλει να γίνεται και βάρος στους γύρω του. Αποτέλεσμα: Να παθαίνει το 4ο mental breakdown μέσα στην ημέρα.

2 Έχω σκανάρει όλο το μενού κι έχω αποφασίσει ήδη τι θα φάω προτού πάω σε ένα μαγαζί

Μεγαλύτερο love story από αυτό του Ταύρου και του μενού των μαγαζιών δε θα βρεις. Τα detective skills του ενεργοποιούνται περισσότερο από κάθε άλλη φορά όταν είναι να βρει την παραμικρή λεπτομέρεια για τα ποτά, τα φαγητά και τα γλυκά που σερβίρονται στο μαγαζί που πρόκειται να πάει με την παρέα… σε 10 μέρες από σήμερα!

3 Η μεγαλύτερή μου ξενέρα σε αυτή τη ζωή είναι να παραγγέλνω κάτι και να απογοητεύομαι

Οκ, σε κανέναν δεν αρέσει να παραγγέλνει κάτι και να του έρχεται μια αηδία και μισή. Όμως ο Ταύρος θίγεται σε μεγάλο βαθμό. Τα ρίχνει στον εαυτό του που αποφάσισε for once να επιλέξει κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο και σιχτιρίζει τη ζωή του. Χάλασε τα αγαπημένα του λεφτάκια στο αγαπημένο του χόμπι – το μάσημα – και πήρε αυτό; Πώς να μην τρελαίνεται μετά ο άνθρωπος;

4 Κάνω την παύση μου για να δω αν με παρακολουθείς, διότι δεύτερη φορά ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ

Prepare yourself γιατί όταν ο Ταύρος θέλει να πει μια ιστορία, θα το κάνει γύρω στις 10 ωρίτσες. Μιλάει αργά και κατανοητά για να καταλαβαίνει ο συνομιλητής του τι λέει, πράγμα καλό μεν, πολύ χρονοβόρο δε. Συνυπολόγισε και τις συχνές παύσεις για να βεβαιωθεί ότι δε σου έχει ξεφύγει καμία λεπτομέρεια και μόλις βρήκες πώς θα περάσεις όλη σου την ημέρα: με ένα story time Ταύρου. Αν πάλι τολμήσεις να κάνεις ερώτηση πάνω σε κάτι που μόλις ανέφερε… ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

5 Υπονοούμενα και σχόλια στα social σε όποι@ τολμήσει να μου κάνει μ@λακία

Ο Ταύρος αγαπά να τα έχει καλά με τα άτομα που θέλει. Αν είσαι από αυτά και του φερθείς άσχημα, well, hell is here. Θα σε σχολιάζει συνέχεια, όχι μόνο σε φίλους αλλά και στα social με υπονοούμενα κλπ. Κάνε μ@λακία σε Ταύρο να σε δω.

6 Ένα random ξέσπασμα ενέργειας την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα

Έχεις βιώσει κι εσύ αυτό το τρομακτικό τίναγμα του ποδιού σου και την αίσθηση πως πέφτεις από γκρεμό ενώ κοντεύεις να αποκοιμηθείς; Ε, αυτό το παθαίνει ο Ταύρος κάθε μέρα στον ξύπνιο του. Εκεί που τον βλέπεις να βόσκει ελεύθερος στον κόσμο του, ΜΠΑΜ θα σηκωθεί, θα σε πειράξει και θα φύγει. Μη φοβάσαι, δε δαγκώνει.

7 Δεν υπάρχει χρόνος για τα βασικά, έχω αργήσει!

Ο Ταύρος αργεί, αυτό είναι γεγονός, και σαν τέτοιο το έχουμε πια αποδεχθεί. Αυτό που δε θα καταφέρουμε να εξηγήσουμε ποτέ είναι πώς, εφόσον έχει πάρει το χρόνο του, εμφανίζεται πάντα λες και πριν λίγο βρισκόταν στο επίκεντρο ενός zombie apocalypse.

8 Τα ξημερώματα είναι οι ώρες αιχμής μου

Επαγγελματικό mail στις 3 το πρωί, why not! Ο Ταύρος φίλοι μου κοιμάται όλη μέρα και το βράδυ ξυπνά όλη του η παραγωγικότητα. Ό,τι τον βολεύει φυσικά. Μην παραπονιέται όμως για τους μαύρους κύκλους!

9 Ωραι@ αυτ@ στο μετρό, ας φτιάξω ένα fake scenario για το υπόλοιπο της διαδρομής

Τα Ταυράκια μπορεί να έχουν ως κυβερνήτη τη θεά του έρωτα, όμως δυστυχώς ο τομέας των ερωτικών είναι σχεδόν πάντα χάλια. Πολλοί οι λόγοι και λίγη η πρόθεση να προσπαθήσουν. Αν ψάχνεις να βρεις ποιος τους πλήγωσε, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η φαντασία τους…

10 Είπα αυτό που είπα, δεν μετανιώνω τίποτα

Η αλήθεια είναι ότι η κριτική του Ταύρου μπορεί να είναι σκληρή, αλλά είναι πάντα on point και το ξέρει. Έτσι, δε μετανιώνει τίποτα και για κανέναν λόγο.

11 Τα χρήματα δε θα σε αφήσουν στο διαβάστηκε για 12 ώρες

Όπως τα ζώδια της Γης (Παρθένος, Αιγόκερως), έτσι και οι φίλοι Ταύροι αγαπούν το χαρτί. Θέλουν να γίνουν ζάμπλουτοι από τα 5 τους. Τα lux πράγματα είναι το ευαίσθητο σημείο τους και δεν είναι διατεθειμένοι να τα σπαταλήσουν σε άλλους. Τα λεφτά τα βγάζουν για τον εαυτό τους, period!

12 Είμαι τόσο πιστ@ που μου προκαλεί αηδία

Η πίστη τον έφαγε, κυριολεκτικά. Δε δρα ποτέ με βάση τα «θέλω» του και πάντα βάζει την ηθική πάνω απ’ όλα. Φυσικά προς τιμήν του, απλώς έχει πολλά απωθημένα και σχεδόν ποτέ δε λαμβάνει πίσω την ίδια συμπεριφορά.

13 «Πες μου ένα θετικό που έχει κάνει. Θα σου πω εγώ: Κανένα, τράβα παράτα τον!»

Θέλεις να απομυθοποιήσεις ένα/μία γκόμεν@; Μίλα με τ@ φίλ@ σου Ταύρο. Θα σε κάνει να καταλάβεις πως δεν αξίζει μία και είσαι πολύ ανώτερ@ τ@. Πραγματικός φίλος, βλέπεις. Αν όμως τολμήσεις να επιστρέψεις και να παραπονεθείς για τ@ ίδι@ γκόμεν@, τότε καλύτερα να προετοιμαστείς για την πιο σκληρή κριτική ever!

14 Μα καλά, πού σκέφτηκες να μου πάρεις αυτό το δώρο; Μήπως είδες τα 10 pinterest boards, τα email που σε έκανα cc και τα καταλάθος μηνύματα που το ανέφερα;

Αχ τα δώρα πάντα ξετρελαίνουν τον Ταύρο. Αλλά τα δώρα που θέλει, όχι αυτά που νομίζεις πως θα του αρέσουν. Η κίνηση δε μετράει στην περίπτωσή του και γι’ αυτό πετάει τόσα hints. Για να μην έχεις περιθώρια να σκεφτείς κάτι δικό σου.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET