ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτήτρια στην Πάτρα πλάκωσε στο ξύλo το αφεντικό της επειδή την παρενoχλούσε!

Αυτά καλό είναι να γίνονται!

Neopolis Team

29 Ιουνίου, 2023

Θετική εξέλιξη είχε η προσπάθεια 65χρονου εργοδότη να κακοποιήσει σεξουαλικά τη φοιτήτρια υπάλληλό του, αφού η κοπέλα αποδείχθηκε γνώστρια πολεμικών τεχνών και τον πλάκωσε στο ξύλο. Το ending που θα θέλαμε να βλέπουμε σε όλες τις αντίστοιχες ιστορίες!

Όπως διαβάζουμε στο pelop.gr, το περιστατικό συνέβη σε προάστιο της Πάτρας, και συγκεκριμένα σε κατάστημα εστίασης, με τη φοιτήτρια να εργάζεται για καιρό στην κουζίνα. Όπως η ίδια δήλωσε, είχε παρατηρήσει τελευταία μια περίεργη συμπεριφορά από τον άντρα, ο οποίος την κοίταζε επίμονα, αλλά δεν έδινε σημασία. Λίγο καιρό νωρίτερα, η ίδια λέει πως τα «πειράγματα» άρχισαν να εντείνονται και παρά τις εκκλήσεις της, δε σταματούσε.

Αντιθέτως, αποφάσισε να το… προχωρήσει και να της ριχτεί κανονικά. Ειδικότερα, ο 65χρονος φέρεται να της έκανε άσεμνη επίδειξη και να τη θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η νεαρή υπάλληλος έβαλε τις φωνές, αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό, καθώς ήταν μια καλή στιγμή να εκμεταλλευτεί όσα μάθαινε τα χρόνια που ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες.

Στην άσχημη εμπειρία… του εργοδότη έβαλαν τέλος δύο υπάλληλοι που άκουσαν τις φωνές τής συναδέλφου τους και μπούκαραν στην κουζίνα, όπου βρήκαν τον άντρα με ξεκουμπωμένο παντελόνι. Εκείνος έφυγε γρήγορα από το μαγαζί, ενώ η φοιτήτρια πήρε τα χρήματα που δικαιούνταν κι αποχώρησε από την εργασία.

Παρά την παρότρυνση του σπιτονοικοκύρη της – γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – να κινηθεί νομικά, η φοιτήτρια αρνήθηκε να ασχοληθεί περαιτέρω με τον άντρα, αφού όπως είπε, της αρκεί που τον πλάκωσε. Ωστόσο, μια τέτοια εμπειρία παραμένει σοκαριστική και η επιρροή της μεγάλη, με τη φοιτήτρια να ξενοικιάζει μέχρι και το σπίτι της και να αναζητά αλλού εργασία, ακόμα και στην Ολλανδία.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET