ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια έκανε την πτυχιακή της την ώρα που γεννούσε για να παραδώσει στην ώρα της!

Πόσες φορές βρήκες δικαιολογίες για να μη διαβάσεις το μάθημα που χρωστάς απ΄το πρώτο έτος ή όταν έπρεπε να κάνεις πτυχιακή; Θα απαντήσουμε εμείς για ‘σένα, πολλές. Πόσες φορές επίσης παραπονέθηκες ότι δεν σου φτάνει ο χρόνος και δεν προλαβαίνεις για κανένα λόγο; Αρκετές. Όταν κάποιος έχει θέληση όμως, δεν χαμπαριάζει από timing. Και η […]

Neopolis Team

19 Δεκεμβρίου, 2017

Πόσες φορές βρήκες δικαιολογίες για να μη διαβάσεις το μάθημα που χρωστάς απ΄το πρώτο έτος ή όταν έπρεπε να κάνεις πτυχιακή; Θα απαντήσουμε εμείς για ‘σένα, πολλές. Πόσες φορές επίσης παραπονέθηκες ότι δεν σου φτάνει ο χρόνος και δεν προλαβαίνεις για κανένα λόγο; Αρκετές. Όταν κάποιος έχει θέληση όμως, δεν χαμπαριάζει από timing.

Και η 20χρονη φοιτήτρια, Nayzia Thomas, το απέδειξε περίτρανα. Στη θέση της ούτε που θα σκεφτόμασταν να κάνουμε κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα, η φοιτήτρια στο Johnson County Community College Kansas City, είχε μία εβδομάδα καιρό για να παραδώσει την πτυχιακή -πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα είχε να διορθώσει πραγματάκια ή να προσθέσει κάτι- , ωστόσο όντας έγκυος εκείνες τις ημέρες γέννησε το πρώτο της παιδί.

Η ίδια σκέφτηκε ότι με ένα παιδί στο σπίτι δεν θα κατάφερνε ποτέ να παραδώσει την εργασία της, έτσι ως επιμελής φοιτήτρια που σέβεται τον εαυτό της, λίγες ώρες πριν μπει στον τοκετό ολοκλήρωσε ό,τι της είχε απομείνει ώστε να την παραδώσει νωρίτερα.

Ιδού και τα πειστήρια:

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, λίγο πριν γεννήσει εκείνη ήταν περιτριγυρισμένη από χαρτιά και μπροστά της ένα λάπτοπ. Ξεκάθαρα δεν θα το κάναμε ποτέ.

Όπως γράφει, η μητέρα της ήταν αυτή που τράβηξε τη λήψη «Αυτή η φωτογραφία περιγράφει τέλεια τη ζωή μου. Ναι, πρόκειται να γεννήσω, αλλά το εξαμηνο δεν έχει τελειώσει».

Οι κόποι της απέδωσαν! Μπορεί να υπήρξαν κάποιες επιπλοκές αφού έχασε πολύ περισσότερο αίμα από το φυσιολογικό, όπως γράφει στο επόμενο tweet που τη δείχνει με τον σύντροφό της και το νεογέννητο στην αγκαλιά της, αλλά όπως λέει κατάφερε να περάσει.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET